Vinn resa till Pafs VM-fest på Åland

Vinn resa till Pafs VM-fest på Åland

Fotbolls-VM för herrar är världens största fotbollsfest, med eller utan det svenska fotbollslandslaget. Vi kommer inte få se Zlatan trolla på Brasiliens fotbollsplaner nästa år, men han och herrarna lär inte missa någon VM-match för det – så varför ska du göra det? Börja ladda inför VM redan nu och vinn en resa till Pafs VM-fest på Åland! Läs mer om Paf bonus.

Paf laddar för fullt inför VM och planerar Paf Carnival – en VM-fest på Åland under juli 2014. Paf Carnival kommer att ge plats för närmare 400 personer, vilket gör eventet till det största någonsin som Paf arrangerat. Om du vill vara på plats i Mariehamn med Paf i sommar så ska du spela på valfritt VM-objekt bland Pafs odds mellan den 6-15 december då Paf lottar ut sina 30 första VM-paket till Paf Carnival.

Varje VM-paket består av en hejdundrande VM-upplevelse för två personer. Om du vinner ett VM-paket så får du och en vän resa till Mariehamn mellan 4-6 juli och delta i sommarens största folkfest. Där får ni uppleva natursköna Åland och samtidigt njuta av en VM-fest utan dess like! VM-festen kommer att ha ett brasilianskt tema där samba-rytmer och samba-bingo kommer att vara lika självklara inslag som det faktum att Brasilien är värdnation för fotbolls-VM 2014. God mat och dryck, direktsända VM-matcher på storbildsskärmar och spännande VM-betting är andra komponenter under Paf Carnival som du inte vill missa!

Gå till Paf och vinn din resa!

VM-lottningen sänds från värdlandet på fredag den 6 december. Då kommer 32 landslag att lottas in i 8 VM-grupper med 4 lag i vardera. Direkt efter lottningen ska du se till att gå in på Paf.com och anmäla dig till Pafs VM-tävling. Det gör du genom att spela på valfritt VM-spel på Pafs odds-avdelning. Därefter får du hålla dina tummar och tår och hoppas att du blir en av de första 30 att vinna ett VM-paket till Paf Carneval. Pafs VM-tävling pågår fram till den 15 december, så du har fram till dess på dig att spela VM-spelen på Paf. Lycka till!

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.