Melodifestivalen Odds

Allt inför Melodifestivalen 2022

Här hittar du allt om Melodifestivalen. Vilka artister som är med i vilken deltävling, hur bra är bidraget och hur ser oddsen ut för respektive artist? Det här är den mest heltäckande sidan när det kommer till betting på Melodifestivalen i hela Sverige. Vi går tillbaka ända till 2014 och har information om alla deltvälingar, andra chanser och finaler sedan dess. Vill du lära dig allt om den moderna melodifestivalen, då är det här du ska vara.

Melodifestivalen 61 år

När Melodifestivalen drar igång 6 februari 2021 är det den 61:a upplagan av tävlingen och speciellt i år är att tävlingens 1 000:e bidrag kommer att framföras. Vilket nummer det bli är än så länge okänt.

Intresset för Melodifestivalen sägs vara högre än vanligt vilket vi sannolikt kan tacka Corona-pandemin för. På grund av den kommer också tävlingen att framföras lite annorlunda i år.

Det blir ingen Melodifestivalsturné 2021

Vanligtvis åker Melodifestivalen runt i Sverige och varje deltävling sker i olika städer. 2020 var första deltävlingen i Linköping, andra i Göteborg, tredje i Luleå och fjärde i Malmö. Andra chansen genomfördes i Eskilstuna och finalen som vanligt i Stockholm. I år kommer alla tävlingar att spelas på samma plats och utan publik. Exakt var det kommer att bli är i dagsläget hemligt men det sägs bli någonstans i Stockholm.

Deltagarna i Mleodifestivalen 2021

I början av december avslöjades det vilka deltagare som ska vara med i Melodifestivalen 2021 och det är ett helt klart spännande fält. Det är en bra blandning av nykomlingar, populära artister och riktiga Melodifestivalsrävar.

Nu är det äntligen klart! Det är officiellt vilka som kommer vara med i Melodifestivalen 2021. Vi har tidigare spekulerat friskt i vilka som ska vara med. Ryktena har varit många och det har varit svårt att sålla bland dessa.

Som vanligt går det redan nu att satsa på vem som kommer att vinna. I dagsläget när vi inte har någon information utöver vilka artister som ska vara med så blir alla eventuella satsningar stora chansningar. Men det har sin charm det också. Så här långt innan tävlingen och med så lite information så kan det finnas chans att göra riktiga klipp. I dagsläget är det till exempel 151 gånger pengarna på Eva Rydberg. Tänk om hon kommer med en riktig dunderlåt.

Även favoriter som Danny och Eric Saade ligger på runt 5 gånger pengarna vilket sannolikt kommer att minska rejält när vi närmar oss tävlingen.

Som vanligt verkar det bli 4 deltävlingar med 7 deltagare i varje deltävling där två går vidare till final och två går till andra chansen.

Än så länge har vi inte fått så mycket information om vad som kommer att hända i Melodifrstivalen 2021 och vi ser fram emot att få mer information allt eftersom tiden lider. Vi vet ännu inte vilka deltagare som kommer vara med i vilken deltävling. Däremot så har vi fått oddsen från Unibet. Nedan kommer därför en lista med alla deltagare i Melodifestivalen 2021 och vad oddsen i skrivande stund ligger på.

Artist Odds från Unibet
Danny Saucedo 4.00
Eric Saade 5.50
Dotter 6.50
Tusse 7.50
The Mamas 8.00
Charlotte Perrelli 16.00
Paul Rey 18.00

Artist Odds från Unibet
Anton Ewald 21.00
Mustasch 24.00
Frida Green 26.00
Kadiatou 26.00
Klara Hammarström 36.00
Alvaro Estrella 41.00
Arvingarna 41.00

Artist Odds från Unibet
Efraim Leo 51.00
Elisa Lindström 51.00
Emil Assergård 51.00
Jessica Andersson 51.00
Patrik Jean 51.00
Sannex 51.00
Tess Merkel 51.00

Artist Odds från unibet
Lovad 61.00
Clara Klingenström 76.00
Lillasyster 76.00
Nathalie Brydolf 76.00
WAHL feat. SAMI 76.00
Jilia Alfrida 101.00
Eva Rydberg 151.00

Det här är den officiella listan över deltagarna i Melodifestivalen med odds från Unibet 16 december 2020. Oddsen kommer att ändras och vi kommer att uppdatera listan med nya odds och i vilken deltävling de olika artisterna kommer att deltaga i när det blivit officiellt.

Det var stora spekulationer förra året om Eric Saade skulle vara med. I år behöver vi inte spekulera, han är redan en verifierad artist och en av de tippade favoriterna.

Det kommer bli ett spännande om än annorlunda Melodifestivalen den här gången  men spänningen och musiken är given!

Mer information om Melodifestivalen 2021 och oddsen inför den kommer löpande.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.