Klicka här för att få 25 free spins utan insättning hos PAF!
Bolag
PAF
Webbplats
Grundat
1966
Produkter
Casino, odds, poker, bingo
Licens
Åland
Svensk support
Ja, via telefon och e-post

Populära spel hos PAF

south-park-thumb starburst-thumb gonzos-quest-thumb

Spela dina favoriter hos PAF!

Sätt in pengar hos PAF

Paf erbjuder tolv olika insättningsalternativ för Svenska spelare. Du kan göra kortinsättningar med VISA, Mastercard eller Diners Club International. De erbjuder även insättningar via Skrill eller Neteller och direkta överföringar via sju av de största bankerna i Sverige.

Det går snabbt att sätta in pengar och det absolut bästa är att det är gratis att sätta in pengar. En del bolag är fräcka nog att ta ut en avgift vid insättningar och PAF är ett utmärkt exempel på att det inte ska behövas.

Högsta betyg till PAF i det här avseendet!

Ta ut pengar från PAF

PAF betalar ut dina uttag via Danske Bank. Det här inte helt optimalt eftersom det betyder att de endast kan erbjuda ett uttag i månaden innan de tar ut en avgift. Gör du två uttag samma kalendermånad kommer du betala en avgift på €4 vid det andra uttaget. Har du vunnit en riktig storvinst gör det kanske inte så mycket men det handlar mer om en princip. Vi tycker inte att man ska behöva betala för att göra ett uttag.

Vi rekommenderar att du använder e-plånböcker för transaktioner till PAF. Dessa ska vara avgiftsfria.

PAF kundtjänst

PAF har sin svenska kundtjänst öppen varje dag mellan 09.00 – 00.00. Der här är godkända öppettider och du kan antingen maila eller ringa avgiftsfritt till 0200- 119999.

PAF licens

Paf är licensierade på Åland. Om min geografi inte är helt fel tillhör Åland Finland vilket betyder att PAF har sin verksamhet och licens inom Europa. Vinster från PAF behöver på grund av detta inte beskattas.

Att överskottet går till välgörenhet är anledning nog till att spela hos PAF.
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.