Speltips

Tippat.se är Sveriges bästa sajt för dig som vill ha dagliga speltips, roliga spelidéer och rekar från inbitna spelare. När du besöker tippat.se lovar vi inga vinster men du kan vara säker på att du får:

Roliga spelidéer som vi själva lämnar in
Veckovisa stryktipsförslag
En sund förståelse för hur spel fungerar

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås
Dagens speltips

Även gårdagens spel satt när Norwich körde över Newcastle. Idag fortsätter det med fler matcher i Premier League men jag hämtar spelförslaget från allsvenskan.

Arkiv

Tippat.se är en sajt vars primära uppdrag är att sprida spelglädje bland det svenska folket. Vi gör det här genom att erbjuda gratis information och utbildning inom betting samt de mest genomtänkta recensionerna av svenska spelbolag.

Men tippat.se är inte bara Sveriges främsta informationskälla för spelbolag och betting. Vi gillar även att spela. Här delar vi även med oss av de spel som vi tycker förgyller vardagen. Du hittar även dagliga speltips från Henrik “Bermudabenny” Johansson som driver Sveriges bästa stryktipsblogg Sparka & Spring.

Sveriges bästa speltips. – Vi tycker det!

Det finns bättre spelare än vi som sitter och skriver på tippat.se. Trots det tycker vi att vi tillhandahåller Sveriges bästa speltips. Hur kan vi få ihop det?

För oss är spel någonting som ska vara kul. – Och vi har svårt att se att någon i Sverige har roligare än oss när vi spelar. Vi kan alltså leverera Sveriges bästa speltips.

Det här är inte en webbplats för dig som letar efter säkra vinnare eller teoretiskt bra spel. Tippat.se är platsen för dig som vill bli inspirerad och ta del av de spel som vi lämnar in. Men det är viktigt att du förstår att vi inte har någon ambition om att bli ”vinnande spelare”.

Vi tycker naturligtvis att det är mycket roligare när vi vinner och vi gör vårt bästa i våra analyser. En stor del av det vi tycker är kul med betting är att vrida och vända på möjliga scenarion och utfall. Men vi är även väldigt väl insatta i spelbranschen och förstår hur små marginaler som finns och hur svårt det är att bli en långsiktig vinnare.

Tänk på det här när du läser speltips online

Det finns massvis av webbplatser, twitterkonton och grupper på facebook som levererar speltips. En sak som du måste tänka på när du läser dessa och funderar på om du ska rygga dem eller inte är att det är mikroskopisk chans att de är vinnande i det långa loppet.

Vi säger inte att du inte ska ta rygg på speltips som du tycker känns bra. Vi säger bara att du ska vara väldigt skeptisk till huruvida tipstern faktiskt är en vinnande spelare eller inte.

Ni vet att första regeln i Fight Club är att man inte pratar om Fight Club. Det är exakt samma sak inom betting. Om en duktig spelare hittar en vinkel som personen kan använda för att lämna in vinnande spel kommer den vara hemligare än receptet på hur man gör Coca Cola.

Det här betyder inte att alla tips som lämnas ut via nämnda kanaler är dåliga. Det betyder bara vi har väldigt svårt att tro att de som lämnar ut tipsen är långsiktiga vinnare.

Här är några av de varningsflaggor som vi tycker att du ska se upp med när du läser speltips online.

Om spelare ”skryter” om 7 raka vinster är det troligt att personen inte förstår någonting om vilken betydelse varians har inom betting.

Om vinster beskrivs som enkla och förluster alltid följs av bortförklaringar kan det vara läge att ta all informationen med en skopa salt.

Om personen slänger sig med uttrycket units utan att ha välgrundat förklaring till sina insatsjusteringar är det med stor sannolikhet så att personen snappat upp ett ord som den inte förstår och använder det för att verka insatt.

Dagens bästa speltips!

Även om vi inte flaggar med garanterade vinster och bombsäkra speltips vill vi dela med oss av våra bästa speltips. Dessa är konstanta och är speltips som du bör tänka på varje gång du funderar på att lämna in ett spel.

Ha kul när du spelar
Spel ska vara något roligt. Tyvärr är det möjligt att tappa kontrollen och börja spela för mycket. Om du känner att du börjar spela på ett sätt som du inte är bekväm med är det bäst att avstå spel under en period. Som spelare kan du alltid kontakta ditt spelbolag och be dem låsa ditt konto.

Hantera din bankrulle
Din bankrulle är de pengar som du har satt undan för att spela med. Vi vill inte peka med hela handen och säga att du bara ska satsa en viss procent av rullen varje gång. Vissa spelare kan vara väldigt bekväma med att satsa allt på ett spel. Det är dock viktigt att du förstår variansen inom betting. Det finns ingenting som heter ”säkra spel”. Det finns bara mer eller mindre troliga utfall. Om du satsar hela din bankrulle på ett spel är det viktigt att vara beredd på en förlust även om oddset är 1.01.

Om du alltid har med dig de här två tipsen har du en bra grund att stå på.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.