Speltips

Tippat.se hjälper dig med att plocka ut guldkornen ur spelbolagens höstackar. Vi skriver dagliga speltips, analyserar odds och bjuder på roliga kampanjer. Allt för att våra läsare ska få ut så mycket nöje som möjligt när de spelar på nätet.

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås
Dagens speltips

Underbara lördag och underbara spelutbud! Många matcher att sätta tänderna och mitt spel hamnar tillslut i Championship.

Arkiv

Det finns hundratals sajter på nätet som skriver gratis speltips. Det som skiljer Tippat från merparten är att vi har en bättre grundläggande kunskap om hur spelbranschen fungerar. Betting och speltips handlar inte om vem som kan mest. Det handlar om att vara den som förstår sannolikhet och analysera möjliga utfall på bäst sätt. Tänk bara på hur ofta du har hört en ”expert” i en sportstudio säga “jag är så dålig på att tippa”. Att de villigt erkänner att de är dåliga på att förutse utfallet betyder bara att det krävs väldigt mycket mer än bra kunskap om specifika idrotter för att bli en duktig spelare.

Vi säger inte att vi nödvändigtvis kan mest om fotboll eller hockey, men vi säger att vi är bättre än gemene man på att bedöma sannolikheterna för möjliga utfall.

Vill du förbättra din kunskap om odds och sannolikhet kan du läsa mer här.

Missförstå oss inte nu. Vi älskar sport och tittar på så mycket vi kan. Det är viktigt ha kunskap om de idrotter som du spelar på men det är inte allt. För att bli framgångsrik måste du utveckla ett tankesätt som hela tiden börjar med att du ställer dig frågan ”hur troligt är det att…”. När du börjar tänka på det här sättet kommer du se marknaderna som finns tillgängliga på ett helt annat sätt. Det är välkänt att ett spelbolag hatar när favoriter vinner och när du börjar fundera djupare över dina spel kommer du snart förstå varför. Vi är övertygade om att vi förstår teorin bättre än de flesta andra som skriver speltips på nätet. På grund av det här är vi mer bekväma i att skriva om fler sporter än de som säger sig vara spelexperter eftersom att de följer en viss liga väldigt noga. Här är ett axplock av det som du hittar på vår sajt.

Dagens speltips

Dagens speltips är en tjänst där vi lyfter fram det speltips som vi har mest förtroende för varje dag. Dagens bästa spel helt enkelt. Dagens speltips kommer sällan vara Real Madrid mot Levante till 1.03. Vi kommer att försöka sticka ut hakan lite och hitta relativt höga, men spelvärda, odds så att ni får rejäl återbetalning när ni ryggar dagens bästa spel. Dagens speltips ska ge er läsare chansen att få ett kul spel som kan förgylla era tv-kvällar. Vi försöker dessutom alltid kombinera dagens speltips med en vass bonus med något av de många spelbolag som finns att välja på. Genom att följa dagen speltips, rygga våra skribenter och ta del av de bonusar som presenteras hoppas vi att våra bankrullar växer tillsammans.

speltipsFrån början var det meningen att dagens speltips skulle visa tre matcher varje dag. En bensäker, ett litet långskott och ett avslag. Nu har vi gått i från det, då vi tro att fokus på en match kommer att ge oss ett bättre resultat i slutändan. Det är trots allt det som dagens speltips handlar om. Även om vi skriver dagens speltips med förhoppningen om att ha ett positivt ROI (return on investment) när året ska räknas ihop, så är det viktigt att ni tar det för vad det är. Dagens speltips är våra skribenters tankar om en speciell match. Det är inget facit. Det här gäller för övrigt alla speltips som publiceras här på Tippat.

Vilka sporter täcker våra speltips?

Vi försöker hela tiden leta efter speltips som har ett bra värde. Vi har inga preferenser för vilka idrotter vi ska skriva om men här är några av de sporter som vi oftast skriver om.

Fotboll

Fotboll är världens mest populära sport, så det vore orimligt om vi inte skrev mycket om fotboll. Vi försöker ge våra läsare det ni letar efter och väldigt många är intresserade av fotboll.

Hockey

Hockey är min personliga favorit. Jag tycker att det är världens roligaste idrott och eftersom att det är en idrott med väldigt små marginaler gillar jag att spela på hockey. Klasskillnaderna mellan hockeylag är sällan desamma som inom fotbollen och vi bjuds ofta på höga odds jämfört med exempelvis fotboll.

MMA

MMA är världens snabbast växande sport. Med Alexander Gustafssons framfart i UFC har det blivit oerhört populärt i Sverige och redaktionen här på tippat.se är inget undantag. Hur kan man inte älska en sport där två män eller kvinnor går in i en bur och gör upp med varandra. Matcherna är dessutom korta och lämpar sig utmärkt för betting.

Friidrott

Friidrott är intressant vartannat år ungefär. Det är väldigt kul att följa mästerskapen och när det är OS eller VM kan ni räkna med stekheta speltips från tippat.se.

Skidåkning

Räck upp en hand om du brukar spendera vintersöndagarna med Magdalena Forsberg och André Pops. Vinterstudion på SVT är ett magiskt program och Sveriges bakfyllemedicin. Det enda som gör det bättre är när Therese Johaug klappar ihop totalt och vi får Jessica Diggins som vinnare till sju gånger pengarna.

NBA

Få saker är så roliga som att vakna upp och smyga fram telefonen för att kolla nattens resultat från de stora amerikanska ligorna. Det blir ännu bättre när vi måste räkna efter ett par sekunder och inser att Los Angeles Clippers och Portland Trail Blazers täckte överspelt med 3.4 sekunder kvar av matchen.

Amerikansk fotboll

Amerikansk fotboll börjar få fäste i Sverige. Viasat satsar hårt på NFL och söndagskvällarna fylls ofta med Carl-Johan Björk, Oscar Strauss och Hamish Mabon. Skillnaderna mellan lagen i NFL är ofta väldigt markanta och om det inte hade varit för att det alltid finns gott om spelarprestationer och hcp-spel att spela på hade jag aldrig rört ligan med min bankrulle.

Vi använder oss av cookies. När du använder Tippat.se godkänner du vårt användande av dessa. Läs mer om cookies här.