Speltips

Tippat.se hjälper dig med att plocka ut guldkornen ur spelbolagens höstackar. Vi skriver dagliga speltips, analyserar odds och bjuder på roliga kampanjer. Allt för att våra läsare ska få ut så mycket nöje som möjligt när de spelar på nätet.

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås
Arkiv

Här på tippat.se hittar du dagliga speltips skrivna av Henrik ”Bermudabenny” Johansson. Under vardagarna delar han med sig av dagens bästa spel och under inför helgen hittar du alltid hans stryktipsförslag på den klassiska bloggen ”Sparka och spring”.

Viktiga speltips

Det finns hundratals sajter som säger att de delar med sig av speltips som gör dig till en vinnare. Problemet vi ser är att alldeles för många är för fokuserade på kortsiktiga resultat och det är ovanligt med nyktra värderingar. Det är väldigt ofta som förluster skrivs av som otur medan vinster alltid är skicklighet. Vi vill skapa en sida där vi bjuder på olika idéer, men vi vill även påpeka att det är just idéer och inte facit. Tycker du att idéerna är helt uppåt väggarna kan vi inte rekommendera att du tar rygg på våra speltips. Med det sagt finns det några viktiga speltips som vi tycker att alla borde rygg på.

Ha kul när du spelar

Spel ska vara något roligt. Tyvärr är det möjligt att tappa kontrollen och börja spela för mycket. Om du känner att du börjar spela på ett sätt som du inte är bekväm med är det bäst att avstå spel under en period. Som spelare kan du alltid kontakta ditt spelbolag och be dem låsa ditt konto.

Hantera din bankrulle

Din bankrulle är de pengar som du har satt undan för att spela med. Vi vill inte peka med hela handen och säga att du bara ska satsa en viss procent av rullen varje gång. Vissa spelare kan vara väldigt bekväma med att satsa allt på ett spel. Det är dock viktigt att du förstår variansen inom betting. Det finns ingenting som heter ”säkra spel”. Det finns bara mer eller mindre troliga utfall. Om du satsar hela din bankrulle på ett spel är det viktigt att vara beredd på en förlust även om oddset är 1.01.

Multiplar är inte nödvändigtvis dåligt

Många spelsidor på nätet hävdar att du endast ska spela singelspel. Vi håller inte alls med. Matematiken bakom singelspel och kuponger är den samma. Singelspel har en lägre varians men om du tycker att sannolikheten för att två eller fler utfall är större än det odds du får ska du inte vara rädd för variansen.

Varians är en stor faktor inom betting och det är något som ska respekteras. Men du behöver inte vara rädd för det.

Vad är ett bra speltips?

Många som får frågan om vad ett bra speltips är skulle antagligen svara att det är ett tips som går in. Vi menar dock att det inte riktigt är så enkelt. Ett bra speltips är mer av en välformulerad idé som är byggd på de förutsättningar som vägs in och hur de står sig mot det odds som ges.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.