Ansvarsfullt spelande

Tippat.se uppmanar ingen att spela om pengar. Väljer du själv att spela för pengar rekommenderar vi starkt att du gör det på ett ansvarsfullt test och vi framhåller endast spelbolag som tar spelproblem på fullaste allvar.

“Vi är stolta över att samarbeta med Tippat.se"
Martin, Mobilbet
“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås

Att spela ansvarsfullt innebär i synnerhet att du spelar för pengar du har råd att förlora samt att tiden du avsätter för spel är rimlig. Statens eget spelbolag, Svenska Spel, avsätter årligen betydande pengar för att bekämpa spelproblem via sin paroll tillika slogan “spela lagom”. Lagom är ett individuellt mått, men Svenska Spel har understrukit att spelandet ska vara ett nöje samt att man ska ha koll på sitt spelande.

Är spel något annat än nöje, eller om du inte har koll på hur mycket du spelar för eller hur länge, kan du ha ett spelproblem. Om du misstänker att du eller att någon i din närhet har ett spelproblem kan du testa Spelinstitutets hjälpprogram.

Andra källor för hjälp och information om spelvanor
Stödlinjen – www.stodlinjen.se (020 – 819 100 vardagar mellan 10:00-21:0)
Slutaspela.nu – www.slutaspela.nu
Spelberoendes Riksförbund – www.spelberoende.se
Statens Folkhälsoinstitut – www.fhi.se Forskarens väg 3 831 40 Östersund Telefon: 063-199600
Gamblers Anonymous Sverige – www.ga-sverige.se

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.