Öppna ditt konto hos Svenska Spel här
Bolag
Svenska Spel
Webbplats
Grundat
1997
Produkter
Odds, casino, poolbetting
Licens
Sverige
Svensk support
Ja, via telefon, e-post, twitter, facebook

Populära spel hos Svenska Spel

Screen Shot 2015-11-12 at 15.27.13 Screen Shot 2015-11-12 at 15.27.00 Screen Shot 2015-11-12 at 15.26.44

Spel från AB Svenska Spel.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00.
Spelalagom.se

Sätt in pengar hos Svenska Spel

Svenska Spel erbjuder flera sidiga alternativ för insättningar. Alla betalningsalternativ är snabba och säkra vilket bidrar till en bra upplevelse. De alternativ du kan använda för att fylla på ditt konto hos Svenska Spel är:

Kortinsättningar via Mastercard eller VISA
Betalningar via Masterpass
Direkta banköverföringar från Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB
Swish

Det här är bra alternativ och även om vi gärna hade sett möjligheten att sätta in pengar via exempelvis Skrill eller Paysafecard måste vi ändå ge ett bra betyg till insättningsmöjligheterna hos Svenska Spel.

Ta ut pengar från Svenska Spel

När du tar ut pengar från Svenska Spel gör du en vanlig banköverföring. När ditt konto är verifierat godkänns uttag direkt. Vår erfarenhet är att uttag från Svenska Spel sitter på kontot nästa bankdag.

Svenska Spel har en väldigt professionell process när det kommer till den ekonomiska hanteringen och vi har ingenting att anmärka på.

Svenska Spel kundtjänst

Svenska spels kundtjänst är en av de bästa på marknaden. Deras kundtjänst är öppen dygnet runt, året runt. Bästa sättet att kontakta dem på är via telefon på 0770-11 11 11.

Vill man inte ringa så kan man kontakta dem via ett formulärapå websidan som skickas till dem som ett e-mail. Man kan också kontakta dem via Facebook och Twitter. Dock rekommenderar vi att privata ärenden om insättningar, uttag och frågor som gäller ditt konto tas den privata vägen. Allmänna frågor går dock bra att posta på Facebook och Twitter.

De har också en stor avdelning med de vanligaste frågorna och svaren inom olika kategorier så har man inte något ovanligt problem kan man få svar direkt på sidan utan att behöva kontakta deras kundtjänst.

Svenska Spel licens

Svenska Spel har en licens som är utfärdad av Lotteriinspektionen. De är i dagsläget det enda spelbolaget som är licensierat av den svenska regeringen.

Stryktipset och Powerplay är kul.
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.