NHL Betting

NHL är utan tvekan världens bästa hockeyliga. Men vilka är de bästa spelbolagen för NHL Betting? Det och mycket mer redgör vi för i den här artikeln. Häng med.

“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås

Listan ovan består av de 10 spelbolag som är de bästa för betting på NHL. Vi har jämfört odds, utbud, hur snabba de är på att skicka uttag och mycket mer för att du ska kunna göra ett bra val.

Grundregeln när det gäller betting online är att alltid spela hos det bolag som erbjuder det bästa oddset. Varför skulle du vilja få mindre betalt för samma spel? Genom att öppna ett konto hos alla spelbolag i listan ovan får du bra möjligheter till att optimera din NHL Betting.

Du kan enkelt jämföra oddsen, välja det spelbolag som har högst odds och samtidigt vara trygg i att du väljer ett bolag med säkra insättningar och snabba uttag.

Våra bästa tips för NHL Betting

NHL kallas ofta bland spelare för “hockeylotto” på grund av hur jämna matcherna och lagen är. Det är svårt att hitta vinnare, men det betyder inte att det är en dålig liga att spela på.

Betting handlar nämligen inte om att spela på den man tror vinner. Det handlar om att hitta bra odds och det kan man definitivt göra när man spelar på NHL.

Kolla spelschemat

En aspekt som är värd att titta på är kommande matcher för lagen. NHL-lag är ofta ute på långa bortaturnéer och spelar matcher i ett högt och frekvent tempo.

Om du ser att en favorit har en viktig match dagen (eller någon dag) efter kan det vara värt att fundera på om de kommer bjuda på en hundraprocentig insats eller om det kan vara så att fokus ligger på kommande matcher istället för nuvarande uppgift.

Titta på avancerad statistik

Nordamerikaner älskar sin statistik och NHL är inget undantag. Det finns massvis av sajter och tjänster som drivs av riktiga dataanalytiker där de visar underliggande statistik som exempelvis förväntade mål.

Det är kanske tufft att säga att du får ett grepp om spelbolaget. Men genom att använda den informationen på rätt sätt får du bra information som kan hjälpa dig hitta bra odds.

Är det fråga om tanking?

Till skillnad från europeiska idrott riskerar NHL-lag inte att åka ur ligan. Det är tvärtom faktiskt. De sämsta lagen blir belönade med de bästa valen i draften och kan på så sätt knyta till sig de bästa talangerna.

Om du ser att ett lag ligger tvärsist kan det vara bra att ha med sig det här i åtanke. De kommer antagligen inte kämpa för överlevnad. Det är inte ens säkert att de vill vinna matchen.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.