RebelBetting

RebelBetting är världens bästa mjukvara för så kallad arbitragebetting. Läs vår recension om den svenskutvecklade produkten och prova en ny typ av betting.

Vad är RebelBetting?

RebelBetting är en mjukvara utvecklad av ett litet team i Umeå. Mjukvaran gr dig möjligheten att identifiera arbitragemöjligheter hos merparten av Europeiska spelbolag. Om du undrar vad arbitrage betting är rekommenderar vi vår introduktionskurs.

Öppna ett konto hos RebelBetting här

Titta på RebelBettings introduktionsvideo. Videon är på engelska.

Utbud hos RebelBetting

RebelBetting identifierar tusentals arbitragemöjligheter varje dag. Med en tillräckligt stor bankrulle och en tillräckligt stor tidsinvestering kommer du snabbt tjäna in mjukvarans månadskostnad. Rebelbetting analyserar odds från fler än 80 olika spelbolag, vilket gör att du alltid kommer ha tillgång till fina arbitragemöjligheter. Utbudet är naturligtvis beroende på vilka marknader som finns tillgängliga. Således kommer du ha bäst utbud om du fokuserar din tidsinvestering till kvällar och helger då flest idrottsevenemang pågår.

Här ser ni utbudet under en ganska lugn period hos RebelBetting. Här har vi identifierat en möjlighet inför en av nattens AHL-matcher.

Funktioner hos RebelBetting

Det som gör RebelBetting unikt är deras användarvänlighet. De har flertalet inbyggda funktioner som gör din handel så strömlinjeformad som möjligt. Några av de viktigaste funktionerna är:

Autologin: Genom att en unik funktion kan du spara dina användaruppgifter hos spelbolagen i klienten och logga in på bara någon sekund. När det kommer till arbitragehandel gäller det att vara på hugget och funktionen med autologin är en stor hjälp.

Notifieringar: RebelBetting har ett anpassningsbart notifikationssystem som gör att du får ett meddelande när en arbitragemöjlighet som passar dig dyker upp.

Insatsjusterare: RebelBetting erbjuder en miniräknare som räknar ut både den marginal du har på en arbitragemöjlighet och hur du ska justera insatserna. Det här är fullständigt nödvändigt för att du ska bli framgångsrik inom arbitragehandel.

Valutakurser: Har du konto hos många spelbolag är det möjligt att du har konton i flera olika valutor. RebelBetting justerar automatiskt insatserna efter den aktuella växlingskursen.

Med RebelBettings “Betting Browser” kan du logga in på spelbolagen och lämna in dina spel direkt i mjukvaran.

Som medlem hos RebelBetting kan du anpassa mjukvaran på flera sätt för att den ska passa just dig.

RebelBetting har på det stora hela väldigt bra funktioner som gör det lätt att handla med arbitrage. Det enda vi vill påpeka är att de inte har någon klient som är fungerar på Mac. Det går att köra RebelBetting på datorer från Apple om de har ett program som kan hantera windows-program. Exempelvis parallels desktop. När de lanserar en Mac-vänlig klient har de verkligen allting vi kan önska oss från en arbitrageplattform.

Vad kostar RebelBetting?

Hos RebelBetting kan du välja att börja med deras gratisversion som visar arbitragemöjligheter där du kan tjäna upp till 0,6 % per arbitrage. Det här är en bra start och ger dig möjligheten att få en känsla för hur deras mjukvara fungerar. När du känner dig bekväm med mjukvaran och vill ta nästa steg i din arbitragehandel kan du investera i deras betalversion. Betalversionen ger dig tillgång till samtliga arbitragemöjligheter och du väljer själv om du vill betala per månad eller på årsbasis. Är du ny medlem hos RebelBetting kan du även prova en testvecka. Testveckan kommer att gå över till en månatlig prenumeration om du inte säger upp den. Testveckan är framförallt till för dig som fortfarande är osäker på om arbitragehandel är något som passar dig. Under testveckan får du full tillgång till RebelBetting och kan således göra en rättvis bedömning om huruvida arbitragehandel passar dig eller inte.

När du går över till en betalprenumeration kan du välja att betala en gång i månaden eller en gång per år. Månadspriset är €129 och årspriset är €799. Om du är helt säker på att du vilja syssla med arbitragehandel är årspriset klart bättre. För en årsprenumeration betalar du faktiskt bara drygt €67 i månaden.

Priserna kan tyckas höga vida första anblick, men om du är seriös med din arbitragehandel är det väl investerade pengar.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.