Klicka här för att hämta 1000 kr hos Betfair! | Tippat
Bolag
Betfair
Webbplats
Grundat
2000
Produkter
Oddsbörs, casino, poker, poolbetting
Licens
Malta
Svensk support
Nej

Sätt in pengar hos Betfair

Betfair erbjuder sju olika insättningsmetoder för svenska spelare. Vi saknar tyvärr direkta banköverföringar hos Betfair. Att erbjuda sina kunder ett enkelt alternativ där du kan göra en smidig banköverföring borde vara standard för alla spelbolag 2016 och det är ett underbetyg till Betfair.

De alternativ som finns är:
Betfair depositKortinsättningar. Se bilden för en lista på vilka avgifter som tillkommer när du sätter in pengar med ett kontokort.

PayPal. Avgift 2 %.

Neteller och Skrill. Populära e-plånböcker som är avgiftsfria.

Kontantkortsinsättning via Paysafecard. 2.5% i avgift.

Avgiftsfria insättningar via Western Union.

Betfairs betalningsavdelning har en del att lära av svenska spelbolag som Unibet och Betsson och det är dags att de ser över sina betalningsmetoder.

Ta ut pengar från Betfair

När du tar ut pengar från Betfair måste du göra dina uttag med samma metod som du använde när du deponerade pengar till ditt konto hos dem. När du har tagit ut lika mycket som du har satt in på ditt konto kan du göra uttag via andra metoder.

Uttag behandlas inom rimliga tider och så länge du följer de instruktioner du får av Betfair kommer du inte ha några större problem med att ta ut pengar från ditt konto.

Även om vi inte har haft några problem med att ta ut pengar från Betfair finns det historier om spelare som har haft problem med just Betfair. Mikael Thuritz, välkänd pokerspelare, har berättat om hur Betfair tog en stor summa pengar från hans konto efter att han vunnit stort. Det finns naturligtvis två sidor av alla mynt men vi har ingen anledning att tvivla på Thuritz. Se hela intervjun med honom här. Historien om Betfair börjar 28.48 ungefär.

Betfair kundtjänst

Det tog en bra stund innan vi kunde lista ut hur man kontaktar Betfair. Du hittar hjälpknappen längst ner på webbplatsen. Betfair erbjuder tyvärr ingen svensk kundtjänst. Du kan vända dig till dem via e-post eller telefon men du får nöja dig med att kommunicera via engelska eller danska. Vi har fått bra hjälp av Betfair men att de inte har svensk support gör att de inte kan få godkänt.

Betfair hjälp

Betfair licens

Betfair är licensierat av MGA (Malta Gaming Authority). De har merparten av sin verksamhet förlagd inom Europa vilket är bra då det betyder att du inte behöver skatta för dina vinster. Att inte betala skatt på vinster från Betfair är viktigt med tanke på vilka marginaler de tar.

Världens största oddsbörs.
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.