Smarkets | Oddsbörsen med Sveriges lägsta avgifter
Bolag
Smarkets
Webbplats
Grundat
2008
Produkter
Betting
Licens
Spelinspektionen
Svensk support
Ja, via e-post

Smarkets är ett innovativt och uppfinningsrikt spelbolag med riktigt bra odds och låga avgifter. Att de har öppnat sina dörrar för svenska spelare är väldigt bra då det är tillskott som vi väntat länge på.

Betting hos Smarkets

Smarkets är inget traditionellt spelbolag. Det är en så kallad oddsbörs. Den stora skillnaden mellan vanliga spelbolag och oddsbörser är att spelarna själva kan erbjuda odds och på sätt spela mot varandra på oddsbörser vilket ofta leder till väldigt konkurrenskraftiga priser.

Smarkets har inte riktigt samma utbud eller volym som Betfair men det är fortfarande ett bra val och du kommer att kunna fynda rejält hos Smarkets.

Att ha ett konto hos Smarkets är ett måste för alla seriösa spelare då de ger dig spelmöjligheter du inte kommer att hitta hos något annat spelbolag.

Oddsen hos Smarkets ligger mycket närmre 100 % sannolikhet än vad de gör hos traditionella spelbolag. Vi jämför Sveriges match mot Frankrike i Nations League med oddsen hos Bethard.

Hos Bethard motsvarar oddesen på en av deras största fotbollsmarknader är drygt 109 % sannolikhet. Hos Smarkets är samma siffra 100,22 % vilket är mycket bättre.

För att administrera det här tar Smarkets en avgift på 2 % av nettovinster.

Är det smidigt att spela hos Smarkets?

Nej, vi kan inte att det är smidigt att spela hos Smarkets. Till att börja med är det här det enda spelbolaget i Sverige som inte erbjuder registrering, inloggning eller verifikation via BankID.

Du måste öppna ett konto på det traditionella sättet genom att fylla i dina adress- och personuppgifter manuellt.

Du loggar sedan in med e-post och lösenord.

Vi skulle också gärna se att de gör ett lite bättre jobb med översättningen på sidan. Vi får känslan av att de är gjorda a någon som inte är riktigt bekväm med hur en oddsbörs fungerar och det gör att många uttryck blir direktöversatta vilket ofta ser bedrövligt ut.

Vi tar ett exempel från när man ska lämna in en flervalskupong:

“För att skapa en multipel behöver du minst två bakval.”

Det här betyder att du måste spela för att fler än en sak kommer att hända, men det här är en formulering som är väldigt otydlig för den nye spelaren.

Vi har inte heller hittat något sätt att byta språk på webbplatsen.

På det stora hela är det omständigt att spela hos Smarkets och om det här hade varit ett vanligt spelbolag med odds från till exempel SBtech eller Kambi hade vi aldrig rekommenderat dem.

Men nu är det en produkt som verkligen tillför något bra till spelmarknaden och vi vill att de ska lyckas bra i Sverige så vi har överseende med barnsjukdomarna.

Sätt in och ta ut pengar hos Smarkets

Som spelare hos Smarkets kan du välja på fyra olika insättningsmetoder:
Kontokort (Visa/Mastercard)
Skrill
Neteller
Trustly

Det är värt att poängtera att minsta insättning för Trustly är 300 kr och om du vill ta del av deras välkomsterbjudande måste du sätta in via kort.

Uttag är lite omständigare än vanligt då du måste verifiera ditt konto genom att skicka in kopior på ID-kort, räkningar som styrker din adress och så vidare. Men när det är gjort hanteras uttag på ett snabbt och effektivt sätt.

Få hjälp hos Smarkets

Behöver du hjälp hos Smarkets kan du antingen kontakta dem via deras livechatt eller skicka ett mail. Om du kontaktar livechatten bör du vara inställd på att eventuellt få prata med engelskspråkiga medarbetare.

Du kan även kolla in deras FAQ där du kan få svar på de flesta frågor.

Prova Smarkets idag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.