Serie A Betting

Gr-No-Li, Zlatan Ibrahimovic och Yksel Osmanovski. Listan över svenska spelare som dominerat Serie-A kan göras lång. Ligan är populär bland svenska spelare och här kommer vi gå igenom de bästa bolagen för betting på Serie A och en hel del annat intressant.

“Tippats lista över sveriges bästa spelbolag är alltid en god vän när jag letar efter de bästa oddsen och bonusarna” /Janne, Västerås

Listan ovan visar de spelbolag som är bäst för den som gillar att spela på Serie A. Vi har jämfört utbud, odds, livestreaming och mycket annat för att kunna presentera de bästa spelbolagen och ge dig en rekommendation vi är nöjda med.

Alla spelbolag här är licensierade av Spelinspektionen. De har dessutom gått igenom vårt kvalitetstest så du är säker på att du väljer ett spelbolag med bra rutiner kring både insättningar och uttag.

Mer om Serie A

Serie A består av 20 lag och efter varje säsong får de tre sämsta lämna högstaligan. De fyra bästa kvalificerar sig för Champions League medan femman och sexan får nöja sig med spel i Europa League.

Juventus har vunnit flest ligatitlar (36 stycken inför säsongen 20/21).

Under 2018 skrev ligan ett avtal med 1Xbet som gjorde bolaget till ligans “International Presenting Partner” under tre år. Ett bolag som är svartlistat av Spelinspektionen för att ha erbjudit sina tjänster till svenska spelare på ett illegalt sätt.

Våra bästa tips för betting på Serie A

På samma sätt som Bundesliga har ett rykte om att vara en väldigt offensiv liga har Serie A ett rykte som en defensiv liga.

I vår genomgång av Bundesliga poängterade vi vikten av att inte spela överspel per automatik. Det samma gäller Serie-A. Ryktet om att det är en tillknäppt liga gör att många väljer att spela på målsnåla resultat vilket kan resultera i bra odds på andra sidan.

Serie A är en liga som är ganska skiktad. Det betyder att de bra lagen är riktigt bra samtidigt som de sämre lagen är rätt dåliga internationellt sätt.

Det samma gäller spelarna. Cristiano Ronaldo är en av tidernas två bästa spelare. Elio Capradossi i Spezia är knappt topp 20.

Med den här i bakhuvudet är det lätt att övervärdera bortfall av stora och bra spelare eftersom de gör så stor skillnad för lagen. Det som är viktigt att komma ihåg att bolagen har den informationen tidigare än vad du (i de flesta fall) har och har vägt in den i oddsen.

Det är viktig information men det är ännu viktigare att väga den mot de tillgängliga oddsen.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.