Hämta 1000 kr i sportbonus hos nya spelbolaget Coolbet | Klicka här
Bolag
Coolbet
Webbplats
Grundat
2016
Produkter
Odds, Casino, Poker
Licens
Estland
Svensk support?
Ja, via e-post, telefon och live chat

Coolbet är ett spännande spelbolag som har tagit Sverige med storm sedan deras lansering och de är ett av de spelbolag vi tror allra mest på under 2018.

Hooks Heroes Icy Wonders Creature from the black lagoon

Sätt in pengar hos Coolbet

Coolbet har ett bra utbud av insättningsalternativ som alla är direkta, säkra och gratis. De alternativ du kan välja mellan när du ska fylla på ditt konto hos Coolbet är:

Traditionella banköverföringar via Swedbank, SEB och Handelsbanken
Kortinsättningar via Mastercard och Visa
Internetbetalningar via Neteller och Skrill
Banköverföringar via Trustly

Trustly är den betalningsmetod som ligger oss närmast. Trustly har en fantastisk lösning där du kan flytta pengar direkt från flera olika banker. Du godkänner betalningarna via mobilt bank-id och pengarna är tillgängliga på ditt konto direkt.

Ta ut pengar från Coolbet

Coolbet har bra rutiner och behandlar uttag på ett snabbt och effektivt sätt. Uttag görs via samma metod som du har använt för insättningar och pengarna finns i regel på ditt konto inom 24 timmar från det att du har begärt ditt uttag. Om du gör uttag via Mastercard eller VISA kan det dock dröja någon dag ytterligare innan pengarna finns tillgängliga på ditt konto.

Coolbet kundtjänst

Behöver du hjälp med ditt konto hos Coolbet vänder du dig till deras kundtjänst. De har svensktalande medarbetare tillgängliga mellan 08.00 – 01.00 varje dag. Du når dem lättast via livechatten, men kan även maila eller ringa om du skulle föredra något av de alternativen. Enligt Coolbet själva besvaras chattfrågor inom 15 sekunder och e-post inom 2 timmar.

De gånger vi har varit i kontakt med Coolbet har vi fått snabb och effetiv hjälp med våra frågor.

Coolbet licens

Coolbet är licensierat i Estland. Estland har en lång erfarenhet av att arrangera och licensiera spel och vi har inga frågetecken kring seriositeten eller säkerheten hos Coolbet.

Coolbet är Sveriges hetaste spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.