Supertoto 14 hos Paf

Supertoto!

Vi har tidigare berättat om att Betsson ska släppa EttKryssTvå, vilket enligt dem är tänkt att konkurera med Svenska spels Stryktipset. Paf har ett spel som de kallar Supertoto 14 som även det är tänkt att utmana. Har du inte tidigare testat Supertoto så kan det vara dags att göra det.

Gå till Paf och titta närmare på Supertoto

Supertoto är ett poolbetting-spel där man ska tippa på det korrekta utfallet i så många matcher som möjligt från spelkupongen. Man kan välja mellan hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Vinsten fördelas jämnt mellan alla vinnare utifrån insatsen från alla deltagare världen över. Supertoto har också stora jackpottar som man kan vinna. Det gör det möjligt att vinna hundratusentals euro med en lägsta insats på endast 10 euro cents. Pafs Supertoto har också marknades högsta återbetalningsprocent och de säger själva att det är betydligt högre än vad som erbjuds av de statliga monopolen.

Supertoto 14
Den mest populära spelkupongen på Paf, och också den med högst vinster är Supertoto 14. Den består av 14 matcher, vilket är en match mer än Betssons EttkKryssTvå och Svenska spels Stryktipset. Matcherna kommer från Premier League, Primera Division, Serie A och Bundesliga. Det finns alltid en ny kupong för varje helt med en kostnad på 10 Euro cents per kombination. Vinner gör man om man lyckas tippa de korrekta utfallen för minst 11 av de 14 matcherna. Naturligtvis blir vinsten större ju fler rätt man har.

Kupongen finns tillgänglig från måndag morgon varje vecka och spelstopp sker normalt sett på lördagar kl 16:00. Spelar man i början av veckan så får man 10% rabatt på sin kupong. Kupongen måste vara inlämnad senast 23:59 på onsdagen för att rabatten ska gälla.

Läs mer om Paf.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.