Oddset höjer oddsen!

Oddset höjer oddsen!

I fredags höjde Oddset oddsen. Efter att regeringen beviljat Svenska spel att höja återbetalningen för Oddset har detta nu trätt i kraft. Utöver bättre odds på de fasta oddsspelen Lången, Mixen och Live så innebär höjningen även ett bättre utbud och fler spelformer. Man kan med andra ord räkna med fler spel och högre vinster när man vinner.

Spela på Svenska spel

Fredagen den 18e oktober trädde alltså dena höjning i kraft. Det var en efterlängtad och efterfrågad höjning från Svenska spels spelare som under flera års tid efterlyst högre återbetalning. Svenskaspel är det enda spelbolag med speltilstånd i Sverige och blir i och med det här ett attraktivare och mer trovärdigt spelbolag. I och med denna säkning som kommer Svenska spel att bli mer konkurenskraftiga än tidigare samt att de passa på att stärka sitt ansvarsarbete när fler spelare antaligen kommer att välja Svenska Spel framför andra spelbolag i andra länder.

 

Den här höjningen innebär att Svenska spel höjer oddsen på de fasta oddsspelen Lången, Mixen, Mixen XL och Live. Förändringen innebär att ett bättre odds kommer att erbjudas på alla spel. För alla som gillar dessa traditionella spel så är det här en väldigt välkommen förändring och den passar utomordentligt i tiden då det finns ett enormt antal spelbolag som erbjuder liknande spel men för de bosatta i Sverige är Svenska Spel ett tryggt och påtlitligt alternativ.

Läs mer om Svenska Spel

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.