Helgens Kampanjer hos Betfair | Tippat.se

Helgens Kampanjer från Betfair

Betfair laddar på rejält inför helgen och har höjt oddsen på tre stora favoriter. Kolla in de häftiga oddshöjningarna här.

Betfair är ett av världens spelbolag. Du kan ha kul med ett av världens största oddsutbud och casinospel i toppklass. Öppna ditt konto i helgen för att ta del av någon av kampanjerna nedan.

Manchester United mot Brighton i FA-Cupen
Helgens första erbjudanden kommer inför Manchester United mot Brighton i FA-cupens kvartsfinal. Manchester United är stora favoriter men om du väljer att bli medlem hos Betfair kan du spela på att de vinner till 6.00 gånger pengarna. För att ta del av erbjudandet behöver du bara följa instruktionerna du hittar via den här länken.

Barcelona mot Bilbao
Den andra oddshöjningen kommer till Barcelona mot Bilbao i La Liga. Barcelona dominerar spanska ligan just nu och det finns ingen realistisk anledning till att tro att de skulle förlora helgens match. Det ordinarie oddset är satt till 1.16 och det säger en hel del om hur vinstchanserna ligger i den här matchen. Med Betfairs oddshöjning kan du spela Barcelona till fem gånger pengarna. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Real Madrid mot Girona
Real Madrid kommer inte ha någon chans på ligatiteln i år men de kan inte slappna av allt för mycket eftersom de antagligen vill ha kvar sin tredjeplats. I helgen ställs de mot Girona och de ska inte ha några problem med att säkra tre poäng här. Vill du spela Real Madrid till fem gånger pengarna klickar du på den här länken.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.