Grand Finale på Betsafes födelsedagsfirande

Grand Finale på Betsafes födelsedagsfirande

Ikväll, 27 december 18:00, är det dags för Grand Finale-tävlingen på Betsafe att sätta igång. Den stora finalen där förstapriset är en Gumball-bil eller €50,000 kontant. Andrapriset och tredjepriset är att bli inbjuden tll hotellet W Verbiers öppningsfest tillsammans med Gumball-gänget. 4e till 10e plats belönas med kontanter upp till €2500. Läs mer om Betsafe och deras födelsedagsfirande här.

För att vara med och få chansen att vinna så måste man för en stund lämna sportsbettingen och besöka Betsafes Casino. Väl där sk aman spela minst 50 rundor med €2 eller mer som insats i något av de spel som ingår i turneringen. Spelen som är med i Grand Finale-turneringen är Starburst, Gonzo’s Quest, Twin Spin, Jack and the Beanstalk, Secret of the Stones, Piggy Riches och South Park.

Resultatet i turneringen baseras på den högsta genomstnittliga nettovinst, alltså vinst I förhållande till insats. Under 20, på varandra följande rundor, i något av de nämnda spelen. För varje €100 man satsar så får man en chans i lucky draw. I lucky draw kan man vinna ytterligare ett öppningspaket till W Verbiers fest. Gå till Betsafe och kolla upp deras erbjudanden.

För att få vara med i Grand Finalen så måste man ha slutfört fyra av de sju dödssynderna under kampanjen. Om man kvalificerat sig så får man ett meddelande på Betsafes websida där din kvalificering bekräftas. Om man intekvalificerat sig till den stora Grand Finale så kan man fortfarande vara med i deras €6500 julspecial 7-turnering.

Läs mer om €6500 7-turneringen här.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.