Gratisbonus på Betsafe - Get out of Jail-ölen ger dig gratisbonus

Frikortet ”Out of Jail” med BetsafeGratisbonus på Betsafe

Betsafe fortsätter med sitt 6-pack med specialbryggd öl vars syfte är att hjälpa dig i din betting. Nu har vi kommit till frikortet, Out of Jail-ölen. Denna öl kommer med ett erbjudande begränsat till hockey.

Gå till Betsafe och hämta ditt Out of Jail-öl här.

Lägg ett kombispel, femling eller högre, på matchvinnare, alltså 1X2. Om du förlorar ett av dina oddsval så får du en gratisbonus av Betsafe. Maximal återbetalning är 500 kronor och det gäller bara spel på matchvinnare i hockey. Lägsta insatsen är 100 kronor per bet.

Utöver det kan det vara värt att nämna att Betsafe också har en casinobonus där man kan vinna en workstation ultimate. Det är alltså en bekväm stol med tre skärmar monterade framför så man kan sitta riktigt bekvämt och ha sina favoritsidor öppna samtidigt. Eftersom denna vecka är i lättjans tecken i Betsafes födelsedagsfest så tycker de att det passar utomordentligt att ha möjlighet att vinna en stol med tillhörande skärmar och dator så man kan sitta riktigt bekvämt och lata sig när man spelar på sin favoritsport. Mer detaljer om Betsafe finns att hitta under vår recension av siten. Den hittar du här.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.