50 kronor gratis att spela för | Klicka här och hämta pengarna

Få 50 kronor gratis att spela för

Jag känner mig fan som Oprah när jag skriver det här. Vi på Tippat kastar nämligen ut gratispengar till både höger och vänster, för att du ska kunna rygga våra speltips helt riskfritt. Just nu kan du nämligen få 50 spänn att lira för hos Redkings utan att göra någon insättning. Ja, du läste rätt! En Jenny Lind rakt in på kontot! För att hämta din femtiolapp så behöver du bara följa tre enkla steg

1. Besök Redkings via den här länken

2. Öppna ditt konto och ange bonuskoden BET100

3. Maila play@redkings.com och be dom sätta in 50 kronor på ditt konto.

När du har gjort det här så kommer Redkings kundtjänst kreditera ditt konto med femtiolappen. Det är viktigt att du klickar på länken ovan eftersom den här bonusen är exklusiv för läsare av Tippat.se.

Efter att de har satt in pengarna på ditt konto är det fritt fram på deras sportbok. Det här är ett perfekt läge till att jaga riktiga högoddsare. Vinner du så är det kanon, och om du “förlorar” kan du enkelt ladda upp ditt konto igen och ta del av en bonus värd 100 % av din första insättning. Sätter du in 1000 kronor får du alltså 2000 kronor att spela för om du angivit bonuskoden BET100. Det här är ett kanonerbjudande som vi rekommenderar varmt.

Hämta 50 kronor gratis att spela för hos Redkings!

Utöver det här har i dessutom kvar erbjudandet där du kan få en hundralapp att spela för hos mobilbet.com. Klicka här för att hämta pengarna hos Mobilbet.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.