Betta på Premier League och Champions League med Paf

Betta på Premier League och Champions League med Paf

Premier League och Champions League är bettingvärldens mest populära fotbollshändelser för spelare att betta på. Eftersom de är så populära så tvingas bettingbolagen till hård konkurrens om kunderna, vilket leder till bra odds med hög utbetalning. Lär dig mer Paf.

Premier League
Det var år 1992 som Premier League skapades i Storbrittanien. Ligan ligger i topp på det engelska ligasystemet och bland fotbollslagen hittar vi bland annat Chelsea, Manchester United, Arsenal, Tottenham och Aston Villa. Det finns totalt plats för 20 klubbar i Premier League som möter varandra under ett bestämt antal tillfällen mellan augusti och maj. När du ska betta på Premier League så gör du rätt i att betta på resultat om du vill ha störst chans att vinna. Om du följer Premier League en säsong så lär du dig snart hur lagen fungerar och kan efter ett par matcher spela på dina första odds. En halv miljard människor följer ligan – vad hindrar dig?

Champions League
“Champions League” kan syfta till flera olika mästarlagsturneringar, men den mest kända och mest populära är UEFA Champions Leage. Det är den årliga fotbollsturneringen inom Europa som anordnar matcher och slutspel mellan Europas bästa klubblag. UEFA har arrangerat Champions League sedan 1992 och anses idag vara världens mest prestigefulla fotbollsturnering. Det är alla fotbollsspelares dröm att en gång få stå som mästare i Champions League. För att spela på odds i Champions League behöver du ha lite koll på Europas bästa fotbollsligor och klubbar. Det får du ganska enkelt genom att följa sportbladens artiklar och nätets betting-experter.

Oavsett om du spelar på Premier League eller Champions League så ska du se till att ha roligt! Det finns massvis med roliga odds att ta del av. Det är bra om du är fotbollsintresserad när du bettar på ligorna, speciellt om du vill testa på lite andra typer av odds än de vanliga 1X2-oddsen. Satsa till exempel några slantar på vem du tror kommer att bli årets skyttekung, vem som får flest gula kort genom turneringen eller vilka lag som gör bästa lagprestationen. När du spelar på Premier League och Champions Leauge så får du inte glömma att lägga en slant på vilket lag som vinner respektive liga och vem som kommer sist, det kan du vinna mycket pengar på! Gå till Paf och titta närmare på deras odds för Premier League och Champions League här.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.