Gissa på årets julklapp hos Paf

Årets julklapp?

Det är nu knappt två månader kvar till Jul och det dröjer nog inte länge förrän julpyntet kommer upp i alla affärer och öppettiderna förlängs och reklamen för leksaker och andra förnödenheter bryder varenda gatuhörn.

Varje år utses årets julklapp. För att bli årets julklapp så ska produkten vara aktuell och tros kunna sälja bra och den ska även anses ligga bra i tiden. Några exempel på produkter som blivit årets julklapp förut är Bakmaskinen 1988, Videokamera 1989, TV-spel 1992, Mobiltelefon 1994, Internetpaket 1996, Datorspel 1998, Platt-TV 2004, Spikmatta 2009, Surfplatta 2010, Färdigpackad matkasse 2011 och Hörlurar 2012.

Om man tittar på de senaste åren så har årets julklapp varit antingen något som är relaterat till mat och hälsa eller elektronik. Hälsomedvetenheten ökar antagligen fortfarande precis som vikten av elektronik i vår tillvaro. Vad som blir årets julklapp är ännu inte känt men Paf har tagit sig friheten att ge oss möjligheten att spela på detta.

Gå till Paf och lägg ditt bet

Paf har låtit all sin personal bidra med deras gissningar på vad som kommer bli årets julklapp och sedan knåpat ut odds på alla förslag. Paf har som tradition att betta på årets julklapp och två år har de haft rätt. Förra året gissade Paf att hörlurar skulle bli årets julklapp och 2010 gissade de på surfplatta.

I år tror Paf att det är hälsoarmbandet som ligger högst i listan. Utöver hälsoarmbandet finns bland annat längdskidor, kökskniv, Donation till gott ändamål, personlig tränare, löparskor, GTA V, Gymkort, Tatuering och till och med sexleksak är med i listan.

Har du känningar på vad som kommer bli årets julklapp, ta din chans att tjäna lite pengar på det hos Paf!

 

Läs mer om Paf som spelbolag här.

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.