VM i Brasilien - Bästa Spelare Grupp H - Tippat

VM-nationernas viktigaste spelare (grupp H)

Det är förväntat av Belgien att de ska vinna den här gruppen. Med spelare som van Buyten, Courtois, De Bruyne, Witsel, Kompany, Lukaku med flera kan det lilla landet stoltsera med flera världsspelare. Detsamma är inte sant för någon av de andra lagen i grupp H, Algeriet, Ryssland och Sydkorea. Viktigaste spelare för respektive land i den sista gruppen, grupp H, är som följer:

Eden Hazard – Belgien
eden_hazard
Eden Hazard har fått ta kritik för att han inte är lika bar i landslagsdressen som i Chelsea. Det kanske är sant och Belgien kommer förmodligen gå vidare ur gruppen med eller utan Hazard. Men om man ska gå riktigt långt i VM behöver man en sylvass Eden Hazard. Han är en spelare som kan göra den skillnaden som behövs i ett mästerskap där man måste vinna matcher mot nationer som Spanien, Argentina och Brasilien. 

 

Yacine Brahimi – Algeriet
yacine_brahimi
Kanske det sämsta gänget i VM har det inte lätt. Brahimi spelar i Granada och är en teknisk spelare med ganska bra blick. Han har spelat i franska ungdomslandslag men gick över till att representera det algeriska seniorlandslaget förra året.

 

Alexander Kerzhakov – Ryssland
alexandr_kerzhakov
Ryssarna hoppas på att Kerzhakov ska göra mycket mål i VM. Det kan man förstå, för det finns inte så många andra spelare att hoppas på. Ryssland ska bara ta andraplatsen i grupp G efter Belgien, men ska man gå vidare från åttondelen måste Kerzhakov liksom flera andra ryska spelare överträffa sig själva.

 

Son Heung-Min – Sydkorea
son_heung
Den som tänker på ett Sydkorea under 2002 är fel ute. Det finns inte lika mycket krut i det här laget, såvida man inte får en släng av Hiddinks magi. Då blir vem som helst en världsspelare. Men närmast en storstjärna kommer 21-åriga Son Heung-Min som spelar för Bayer 04 Leverkusen.

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.