VM i Brasilien - Bästa Spelare Grupp F - Tippat

VM-nationernas viktigaste spelare (grupp F)

I grupp F har vi en av förhandsfavoriterna att ta hem hela VM, nämligen Argentina. Det finns så många fantastiska spelare att välja mellan att sätta som viktigast. Men när allt kommer omkring finns det egentligen bara en som man rimligtvis kan utnämna som den viktigaste kuggen. I Bosnien-Herzegovinas fall är det busenkelt. Iran och Nigeria är lite av jokernationer. Särskilt Nigeria som är väldigt svårbedömda. Viktigaste spelare för respektive land i grupp F:

Lionel Messi – Argentina
lionel_messi
Vad ska man säga? Det finns ingen annan att fundera på egentligen. All respekt till Agüero, Higuain, Di Maria och C:o. Messi är Messi. 

 

Edin Dzeko – Bosnien Herzegovina
edin_dzeko
Edin Dzeko är den stora stjärnan i Bosnien Herzegovina. Med sina 10 mål i kvalet hoppas man på att Dzeko kan fortsätta leverera. Mot hårdföra argentinska backar kan det bli tufft, men mot Iran och Nigeria förväntas Dzeko att näta.

 

Ashkan Dejagah – Iran
ashkan_dejagah
Den enda som överhuvud taget är ett namn i Irans fotbollslandslag är Dejagah. Han har spelat ute i Europa i såväl Hertha Berlin och Fulham. Han är Irans bästa spelare.

 

John Obi Mikel – Nigeria
jon_mikel
Sakta men säkert började Mikel fösas ut från värmen i Chelsea. Det är svårt att ta en plats i Mourinhos mittfält. Men även fast Mikel inte är livsviktig för London-klubben så är han i alla fall det för Nigerias landslag.

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.