VM i Brasilien - Bästa Spelare Grupp D - Tippat

VM-nationernas viktigaste spelare (grupp D)

Vi är framme vid grupp D och de viktigaste spelarna i respektive lag i gruppen. Läs om grupp C i förra inlägget här. Grupp D är den tuffaste gruppen så som jag ser det. Vi har Uruguay, England, Italien och Costa Rica. Costa Rica kan vi räkna ut redan nu. Det kommer inte gå för dem. Jag tror att Italien går vidare tillsammans med Uruguay.

Luis Suarez – Uruguay
suarez_uruguay
Förmodligen är han världens bästa renodlade striker i dagsläget. Suarez missade PL-titeln med Liverpool med en hårsmån. Bättre skärpa i defensiven de sista matcherna hade bärgat titeln och Suarez hade blivit den största hjälten, förmodligen till och med för Steven Gerrard. I Uruguay bildar Suarez ett fruktat anfallspar med Edinson Cavani. Jag tror att Uruguay kan göra ett jättebra VM och jag tror att Suarez kommer vara fantastisk med sin kämparfotboll. 

 

Wayne Rooney – England
rooney_england
Wayne Rooney kämpade och slet som ett djur i Manchester Uniteds tröja under säsongen som gått. Det hjälpte föga. Jag tror de flesta skulle sätta Steven Gerrard som Englands viktigaste spelare och det är klart att han är viktig, men jag tror att Rooney är den som kan leda dem till framgång. I övrigt tror jag inte så mycket på England.

 

Andrea Pirlo – Italien
pirlo_italien
Andrea Pirlo är Andrea Pirlo. En av de mest eleganta spelarna på planeten. Han rör sig smidigt och säkert och har lite av samma aura som Zinedine Zidane kring sig. Man undrar vad han ska hitta på med sin fantastiska fotbollshjärna. Pirlo har lett Italien till ett VM-guld, visserligen med mycket hjälp av andra ikoniska spelare. För mig är Italien väldigt mycket Andrea Pirlo.

 

Keylor Navas – Costa Rica
navas_costarica
Keylor Navas är förstakeepern för försvarsstarka Levante i La Liga. Navas kommer att bli den viktigaste kuggen i Costa Rica eftersom Cavani, Suarez, Rooney och Balotelli kommer att bomba bollar mot honom.

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.