Vem vinner Champions League 2015/16?

Vem vinner Champions League?

Senare under dagen lottas grupperna till Champions League. Det betyder naturligtvis att det är hög tid att börja spekulera i vilka som får lyfta den åtråvärda pokalen.

Vi lämnar in våra spel hos mobilbet.com som bjuder alla nya kunder på hundra spänn. Det enda du behöver göra är att öppna ett konto så får du en hundralapp att spela för.

Besök Mobilbet här!

Föga förvånande är det Barcelona som är favoriter till titeln. Vi får 3.75 på att det är katalanerna vinner turneringen och det är långt ifrån otroligt att vi får se en favoritseger. Men det är ett lågt odds för att ligga ute med sin investering under såpass lång tid. Det är mycket som kan hända fram tills maj och finalen är bara en match och jag tror inte vi kan spela något lag till ett så lågt odds. Bakom Barcelona hittar vi Bayern München och Real Madrid som betalar 5.80 respektive 6.10 gånger insatsen. Av de tre favoriterna tycker jag att Bayern München är det mest spelvärda alternativet. Tyskarna har förstärkt bra med Arturo Vidal och Douglas Costa samtidigt som de har behållt de flesta nyckelspelarna från förra säsongen.

Det mesta talar för att det är de här tre lagen som gör upp om bucklan. Det är de tre bästa trupperna i världen och alla tre lagen har spelare som kan avgöra matcher på egen hand. 

Lite halvtidsunderhållning innan vi kollar på övriga utmanare

Tittar vi på utmanarna tycker jag att det finns en den intressant utmanare som jag tänkte kika lite på:

Manchester City – 15.00 gånger pengarna
Manchester City har sett fruktansvärt starka ut i Premier League. De körde över Chelsea på ett brutalt sätt i ligan och David Silva har varit Europas bästa spelare i säsongsinledningen. Kan mycket väl hota om de är skadefria och kan hålla i spelet.

Atletico Madrid – 26.00 gånger pengarna
Atletico Madrid är ett intressant lag. De senaste åren har det varit ett kämpande kollektiv som inte låtit någon trampa dem på tårna. De kom väldigt nära titeln för två år sedan och om de har lite flyt i lottningen kan de gå långt även den här säsongen.

Malmö FF – 501.00 gånger pengarna
Kul att MFF är här, men det här går naturligtvis inte.

 

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.