Snabb pratstund med Bethard -

Snabb pratstund med Bethard

Sommaren är här (rent teoretiskt om inte annat) och det är relativt lugnt i spelkalendern. För att slå ihjäl ett par minuter tog vi en pratstund med Amanda på Bethard som ville presentera sitt spelbolag lite närmare.

Bethard är en av våra största favoriter bland de svenska spelbolag som vi har recenserat. De har alltid bra odds och kan erbjuda ett stort antal spelmarknader.

Kan du presentera er bonus?
Vi ger alla nya spelare upp till 1 250 kr, som är fritt fram att användas på alla odds och alla marknader. Just nu har vi höjt oddsen med 99% på alla Allsvenska 2017 matcher, spänningen ökar och vinnarna ska snart visas!

Vad gör ert spelbolag bra?
Vi gör ständiga förbättringar på Bethard, som nya funktioner, bonusar, erbjudanden, tävlingar, nya spel och mycket mer. Vi jobbar hårt för att nå en klass 1 känsla och vi har nyligen implementerat ett nytt koncept vi kallar “Winners” (Vinnare) Där vi lägger ut podcasts och bloggar från populära profiler samt försnack inför viktiga matcher.

Vilket är ditt bästa sommartips?
Sol och bad är sommar för mig, sena sommarkvällar på landsbyggden eller varför inte tidigt dopp i sjön. En kall drink i ena handen och mobilen i den andra. Vi har förbättrat vår mobilprodukt för Bethard så du kan spela vart du än är. En sommardag utan Bethard är ingen riktig sommardag! Vi ser fram emot U21 Världsmästerskap i fotboll, vem kommer ta hem segern? Vem gör mål i första halvlek? Du har svaren, vi har oddsen. Alltid höga odds på Bethard, nu kan inte ens lite regn förstöra sommaren! Skapa ditt konto på Bethard.com idag och få 1 250 kr extra att lira för. Glad sommar!

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.