Blogg 24e mars - Kobe Bryant är less - Tippat

Kobe Bryant är less

Vi ska ta en period i taget. Vi måste låta bollen göra jobbet. Vi ska sätta hög press på bollhållaren. Ni känner igen klyschorna, eller hur? Det är riktigt jävla trist med mediatränade atleter som aldrig säger något av intresse. Som tur är har Kobe Bryant lessnat. Lakers är bedrövliga samtidigt som Kobe är skadad och inne på vad som antagligen blir hans sista kontrakt. Det här är naturligtvis trist för alla som håller på Los Angeles Lakers, men för oss som vill se lite action på presskonferenser så är det fantastiskt.

Kobe Bryant är en av de bästa spelarna som någonsin har hållit i en basketboll. Han har vunnit två os-guld och fem titlar sedan säsongen 99/00. Han har gjort fler poäng än Wilt Chamberlain och om han gör en bra säsong till så kommer han antagligen avsluta karriären med fler poäng än Michael Jordan. Han tjänar dessutom runt 30 miljoner dollar det här året, exkluderat reklamintäkter. Kobe Bryant har haft en fantastisk karriär och verkligen gjort sig förtjänt av att säga vad han vill. Och han tar verkligen vara på sina tillfällen.

Kobe Bryant meddelade att han kommer sitta av resten av säsongen på en presskonferens ganska nyligen. Kontentan av presskonferensen var att han inte såg någon anledning till att komma tillbaka den här säsingen med tanke på hur bedrövliga Lakers har varit. Han fick således en hel del frågor om hans framtid och vad han tycker att Lakers ska göra inför nästa säsong. Kobe var tydlig i sina svar och sa att han tycker att de ska gå all-in på att göra något bra nästa säsong. Han var tydlig med att han inte har tid med någon ombyggnad och han sa att allt börjar med de högsta hönsen. Det är uppenbart att Bryant inte är speciellt nöjd med vad Jim och Jeanie Buss har åstadkommit.

Ni kan se hela presskonferensen med Kobe här:

Som ni ser så var Kobe ganska sugen på att Lakers skulle plocka tillbaka Phil Jackson. Phil Jackson var den som ledde laget till sin tre raka titlar i början av 2000-talet och allmänt ansedd som en av de bästa baskethjärnorna någonsin. Sedan klippet så har Phil Jackson dock hunnit kommit överens med ett femårskontrakt med New York Knicks. Kobe verkade mest uppgiven över beskedet. Men som tur är för Kobe så har Lakers ett val i förstarundan och jag skulle bli väldigt förvånad om det inte blir så att de för välja först i årets NBA-draft.

Som ni vet så säger en bild mer än 1000 ord. I det här fallet så är det en GIF som sammanfattar allt vad Kobe Bryant tycker om Los Angeles Lakers den här säsongen. Se och njut.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.