Helgens spel | SHL, LA Liga och Premier League | Tippat.se

Helgens spel

Sportintresserade kommer inte att ha några problem med att hitta underhållning under helgen. SHL bjuder på kvartsfinaler, Premier League levererar ett klassikermöte mellan Liverpool och Manchester United och i Spanien är det tydligen dags för El Clasico. Här har ni några snabba idéer om helgens matcher.

Lördag 21a mars:

Newcastle mot Arsenal
Arsenal ska naturligtvis vara storfavoriter här men 1.60 lockar inte. Med tanke på Newcastles försvarsmur till stor del liknar den som Sverige placerat på Gotland nu så finns det stor chans till en rejäl målexplosion. Över 2.5 mål betalar 1.72 och det borde vi kunna räkna hem.

Linköping mot HV71
I mina ögon har Linköping haft en rejäl portion tur i den här matchserien. I förra matchen gjorde de ett mål från en helt omöjlig vinkel och ett mål i ett numerärt överläge som kom till efter en rejäl domarmiss. Jag tycker HV71 ser ut att vara det starkare laget och 3.25 gånger insatsen är för bra för att tacka nej till, trots att matchen spelas i Linköping.

Växjö Lakers mot Örebro Hockeyklubb
Växjö står orimligt lågt här och värdet måste ligga i att spela på bortalaget här. 4.60 på att Örebro är spelvärt.

Leksand mot Malmö
Även här står favoriterna alldeles för lågt. Malmö vann senast i Leksand och de har definitivt en tillräckligt bra chans för att vi ska testa dem till 4.35 gånger pengarna.

Söndag 22a mars:

Liverpool mot Manchester United
Liverpool har varit bra den senaste tiden, men jag vill inte stryka Manchester United helt här. United imponerade mot Spurs senast och även om de har varit lite ifrågasatta den här säsongen så har de ett imponerande ligafacit. När vi får välja på 2.14 gånger insatsen för hemmavinst eller 3.55 på United så tar jag Louis Van Gaal alla dagar i veckan.

Barcelona mot Real Madrid
Barcelona är nog lite för bra just nu. De har en imponerande form och spelade ut Manchester City totalt i åttondelsfinalerna av Champions League. 4.70 på Real Madrid lockar lite men jag tror inte att det är svårare än att Barcelona vinner det här.

Vill du ta rygg på spelen kan du öppna ett konto hos betsson.com och hämta deras välkomstbonus värd 1000 spänn, så får du lite extra cash att spela för den här helgen.

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.