Galna spelrykten - Tippat.se

Galna spelrykten

Vi har tidigare skrivit lite om Floyd Mayweathers lön. Nu verkar det vara på sin plats att skriva lite om vad han spenderar sina pengar på. Det är ingen hemlighet att den 36-åriga boxaren gillar att spela. Här är ett spelkvitto som han twittrade ut i början av året.
Screen Shot 2014-02-03 at 11.19.09

Inför gårdagens Super Bowl så cirkulerade det rykten i spelvärlden om att Floyd hade lirat 10 miljoner dollar på Denver Broncos -2.5. Spelet bekräftades aldrig innan matchen, men efter att Seattle Seahawks tagit hem mästerskapet så var Mayweather snabb med att slå ifrån sig. Efter slutsignalen hade gått så skickade Mayweather ut den här bilden på hans instagramkonto.

Screen Shot 2014-02-03 at 11.23.15

 

Det som är intressant här är Floyd Mayweathers behov av att slå ifrån sig. Det känns märklig att han inte förnekade spelet innan avspark och att han inte skulle ha spelat alls är ungefär lika troligt som att jag inte hade spelat på matchen. Det är årets idrottshändelse i USA och Mayweather känns inte som en person som avstår att spela. Jag tycker att det något som luktar ruttet här och min känsla är att Floyd förlorade en hel del flis på matchen. Det kan vara så att jag inte riktigt litar på honom då jag tycker han verkar vara en ganska osympatisk person. Han kanske inte förlorade tio miljoner dollar men nog hamnade han lite i hålet efter att Seahawks vann Super Bowl.

Även om det nu skulle vara så att Floyd förlorade tungt under Super Bowl så bör han råd med det. Enligt sajten Celebrity Networth är han god för $170 miljoner och att han har ungefär 120 miljoner på ett vanligt bankkonto.

Stämmer uppgifterna i artikeln så verkar det dock som att han är på ganska god väg att spendera sina pengar. Mayweather lever något av en extravagant livsstil…

Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.