Nyheter

Välkommen till bloggen på tippat.se. Här kan du läsa våra skribenters funderingar om aktuella ämnen, få information om spelbolagens senaste bonusar och vara med i roliga tävlingar. Mycket nöje.

Mål i Champions League betyder Free Spins hos Unibet

Unibet har en kul kampanj för alla casinoentusiaster under veckans matcher i Champions League. För varje mål som görs i veckans matcher kan du få ett gratissnurr på det populära spelet Starburst från Netent.

Testa dina PL-kunskaper hos Comeon och få en bonus

Comeon har en ny kampanj där du kan få en fin bonus genom att testa dina kunskaper om Premier League. Kolla hur du gör för att vara med i kampanjen.

Riskfritt spel hos Betsson

Sverige tog sig till VM efter en bragdartad insats mot Italien. För att fira avancemanget bjuder Betsson alla Svenska kunder på ett riskfritt spel värt 100 kr. Kolla hur du gör för att hämta ditt riskfria spel här.

Tidig jul hos PAF

Det är bara att inse att vintern är här. Det va snö när vi cyklade till jobbet och PAF har redan börjat dela ut julklappar. Kolla här för att vara med och tävla om de fantastiska presenterna som PAF delar ut kommande månaden.

Tävla om biljetter till Sverige mot Italien

Sveriges viktiga kvalmatch mot Italien är drygt två veckor bort och nu har du chansen att vinna biljetter till den slutsålda matchen på Friends Arena. Kolla hur du gör för att vara med och tävla.

Vi använder oss av cookies. När du använder Tippat.se godkänner du vårt användande av dessa. Läs mer om cookies här.