Nyheter

Välkommen till bloggen på tippat.se. Här kan du läsa våra skribenters funderingar om aktuella ämnen, få information om spelbolagens senaste bonusar och vara med i roliga tävlingar. Mycket nöje.

Sarah Sjöström sponsrad av Betsson

Sarah Sjöström är en av Sveriges mest populära idrottare och nu har hon slagit sig ihop med ett av Sveriges mest populära spelbolag.

Elitloppsbonus hos Racebets

Det är dags för årets händelse i travsverige och Racebets höjer tempen med en riktigt bra bonus. Öppna ditt konto idag och dubbla din första insättning upp till 2000 kr. Perfekt inför Elitloppet 2017.

Ny oddsavdelning hos Redbet

Redbet är en riktig klassiker i spelsverige. De senaste månaderna är det dock någonting som har saknats. Det har de dock åtgärdat nu och Redbet har äntligen släppt sin nya oddsavdelning.

Upplev NHL på plats med Unibet

Hockey VM står för dörren och Unibet har en kul kampanj under turneringen där du kan vinna en resa till Florida och uppleva NHL på plats.

Hockey VM 2017

Det är dags för Hockey VM 2017. Sverige skickar ett högintressant lag och det känns onekligen som att de kan vara med och slåss om guldet. Här kommer vår guide till vårens turnering.