Racebets | Få 500 kr i Bonus hos Racebets.com här! | Tippat.se
Bolag
Racebets
Webbplats
Grundat
2005
Produkter
Galopp och Trav
Licens
Malta
Svensk support
Nej

Insättningar hos racebets

Det är inga större problem att sätta in pengar på racebets.com. De saknar visserligen en del av de metoder som vi tycker är allra bäst. Du har fyra olika alternativ:

Insättningar via kontokort
Banköverföringar via Nordea
Insättningar via e-plånböckerna Skrill och Neteller
Förbetalda Paysafekort

Det funkar bra att sätta in pengar men vi hade gärna sett att de integrerar Trustly som betalningsalternativ.

Även om vi saknar en del alternativ måste vi berömma Racebets som inte tar ut någon avgift vid insättningar. Det är något som fler bolag borde ta efter.

Ta ut pengar från Racebets

Det är inga större problem att ta ut pengar från Racebets. Du gör uttaget via den metod som du använde när du satte in pengar och uttagen är oftast behandlade inom 24 timmar.

Racebets kundtjänst

Vi kan tyvärr inte ge speciellt höga betyg till kundtjänsten hos Racebets. När vi skulle sätta in pengar var deras livechat ur funktion och det enda telefonnumret var ett UK-nummer och det finns ingen information om huruvida numret är avgiftsfritt eller inte.

Vi har inte behövt speciellt mycket hjälp med vårt konto på racebets.com men de måste skärpa till sig lite på den här punkten.

Racebets licens

Racebets är licensierat av den maltesiska regeringen. De har dessutom merparten av sin verksamhet på den lilla medelhavsön vilket betyder att vinster är skattefria för svenska spelare.

Racebets bonus

När du gör din första insättning hos Racebets kan du få en sportbonus värd 500 kr. Racebets dubblar det insatta beloppet när du gör din första insättning.

Bonusen måste omsättas fem gånger till till åtminstone 1.50 gånger pengarna innan uttag kan göras.

Utbud hos Racebets

Det finns två stora fördelar med Racebets jämfört med ATG. Den första fördelen är deras enorma utbud. Oavsett tidpunkt på dygnet behöver du sällan vänta mer än 3 minuter på att ett lopp ska starta. Den andra, och största, fördelen är att du erbjuds fasta odds. Det betyder att du får det odds som du spelar till. Det här skiljer sig från ATG, som reglerar oddsen i takt med att spel kommer in.

Som travspelare är det en bra idé att ha möjligheten att spela till både fasta och rörliga odds. Anledningen är enkel: Om du tror att en häst har en bra chans, men du tror även att oddset kommer sjunka så kan du spela till ett högre odds hos Racebets. Då får du behålla det odds som du spelar till. Spelar du istället hos ATG så bestäms inte oddset innan loppet startar och du kan förlora mycket av ditt förväntade värde.

Det här gäller naturligtvis även om situationen är omvänd. Om du tror att du har en riktig smygare som inte kommer att vara speciellt betrodd, kan du tjäna på att spela hos ATG.

Livestreaming hos Racebets

Racebets erbjuder dessutom daglig livestreaming från ett stort antal lopp. De sänder lopp från hela världen och även om ATG har ett bra utbud, så kan de inte riktigt mäta sig med Racebets utbud när det kommer till internationella lopp.

Äntligen ett vettigt alternativ till ATG. Öppna ditt konto idag och lira trav till fasta odds!
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.