Speltips | Washington Redskins mot Seattle Seahawks | NFL
Speltips

Washington Redskins mot Seattle Seahawks

Football
Spelmarknad:
Redskins - Seahawks
Tips:
Seahawks -7.5
Odds:
2.01
Spelstopp:
7 October 02.30
Spela här!

Det är dags för Monday Night Football och i kväll bjuds vi på en viktig match mellan Washington Redskins och Seattle Seahawks. Min känsla inför den här matchen är att Seahawks kör över ett mycket sämre Redskins. Bortaplan bör inte spela någon större roll när det är så här stor klasskillnad.

Seahawks -7.5 ger 2.01 hos Betsafe och det är ett väldigt bra odds. vill du ta rygg på spelet kan du öppna ditt konto hos Betsafe här.

De regerande mästarna har inlett säsongen med 2 vinster och en förlust. De var lediga förra veckan och bör således komma med pigga ben till den här matchen. Senast de spelade så slog de Denver Broncos med 26 – 20 efter övertid. Det var en imponerande seger och Seahawks fick igång Marshawn Lynch och Russel Wilson såg vass ut. Washington Redskins förlorade stort mot Giants förra veckan och har inlett säsongen med tre förluster och bara en vinst. Redskins såg bedrövliga ut mot ett väldigt mediokert Giants senast och om de ska ha något att säga till om här idag så måste de kliva upp ett par hundra procent. Jag har väldigt svårt att se det och räknar kallt med att Seahawks vinner det här med två touchdowns. Jag ser bara inte hur Redskins ska kunna resa sig så många nivåer mot ligans bästa passförsvar.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.