Speltips | Växjö mot HV71 | SHL
Speltips

Växjö mot HV71

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Växjö - HV71
Tips:
2
Odds:
3.80
Spelstopp:
1 March 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Växjö är regerande mästare och HV71 har en medioker säsong men att hemmalaget ska vara såhär stora favoriter köper jag inte. Jag lirar HV71 till 3.80 hos 24hbet.com!

HV71 blandar och ger den här säsongen, men när de är på topp är det få lag som hänger med. De har positiv statistik mot Växjö och det har inte varit de stora matcherna som varit ett problem den här säsongen. Och det här är en stor och viktig match för båda lagen. Om Växjö vinner ger dig sig själva en bra möjlighet till att hamna bland de sex främsta. HV71 i sin tur behöver nog vinna det här för att ha en realistisk chans på hemmaplansfördel i åttondelsfinalen.

Hämta 1100 kr i bonus hos 24hbet.com här!

Växjö har bra form med fyra raka segrar och det är naturligt att de är favoriter här. Men när vi får det här priset på HV71 måste jag köpa. För att det ska vara ett bra köp behöver jönköpingslaget ungefär 28 % chans till alla tre poäng och det tror jag definitivt att de har. Fredrik Pettersson-Wentzel har en förmåga att spika igen och de får tillbaka två viktiga spelare i Chris Campoli och Mattias Tedenby. Det är tillräckligt för att jag ska testa bortavinsten.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.