Växjö – Luleå -
Speltips

Växjö – Luleå

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Växjö – Luleå
Tips:
V. Leino att göra mål
Odds:
3,65
Spelstopp:
21 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Växjö tar emot Luleå hemma i Vida Arena ikväll och det är ett starkt hemmalag som verkligen öser på för tillfället. Luleå har en seger på sina åtta senaste bortamatcher och den kom efter förlängning i Malmö. Här finns det mycket som talar för hemmalaget, men vi har hittat en målskytt till ett väldigt tilltalande odds.

Spela på SHL hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Luleå har två raka segrar med sig inför mötet med Växjö, den senaste tog de mot Frölunda hemma efter att ha vunnit med 4-2. Men på bortais har de inte riktigt fått det att funka och med bara en seger på sina åtta senaste bortamatcher är det svårt att säga något annat än att det blir tufft att vända på den statistiken i Växjö.

Hemmalaget går som tåget och radar upp segrar. Fem raka är Växjö uppe i inför kvällens match totalt sett och de har också fem raka segrar på hemmais. Jag tror absolut att Växjö plockar sjätte raka segern mot Luleå och att deras förlustsvit på bortais förlängs med minst en match till.
Växjö som vinnare kan man spela till 1,63, men jag har hittat ett annat spel som är värt att testa.

Ville Leino i Växjö visar på form. Han har noterats för tio poäng på de tio senaste matcherna och att han hittar nätet mot Luleå till ett odds på 3,65 känns tilltalande.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.