Speltips | Västerås mot Södertälje | Hockeyallsvenskan
Speltips

Västerås mot Södertälje

Hockey
Spelmarknad:
Västerås - Södertälje
Tips:
2
Odds:
2.58
Spelstopp:
20 October 19.00
Spela här!

Det är två klassiska lag som ställs mot varandra när Västerås och Södertälje drabbar samman i den femtonde omgången av Hockeyallsvenskan. Redbet betalar 2.58 gånger pengar för bortavinsten och det känns klart intressant. Hos Redbet kan du dessutom vinna en iPhone 6 Plus. Läs mer om tävlingen här.

Inget av lagen har imponerat speciellt mycket i säsongsinledningen. Västerås har 17 poäng och -8 i målskillnad på 14 matcher. SSK har samlat ihop 22 poäng på lika många matcher. Västerås är visserligen inne i en bra trend. De har två raka segrar och kommer från en imponerande vinst borta mot Vita Hästen. SSK har tre raka vinster, varav två har kommit efter straffläggning. Tittar vi på trupperna så skulle jag ge fördelen till SSK. Robin Press växer fram till en klassback. Mattias Beck håller bra klass i Hockeyallsvenskan och Tim Sandberg är en ganska bra målvakt.

Lyssnade lite på Martin Filander, Tränare VIK, och Nick Angell inför matchen och jag tycker inte att de lät speciellt motiverade eller säkra på sin sak inför kvällens match. de var väldigt försiktiga och jag tror att de är väl medvetna om att det blir en tuff match,

Jag plockar SSK och om du vill göra likadant är det bara att besöka redbet.com.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.