Ukraina - Kroatien -
Speltips

Ukraina – Kroatien

Fotboll
Spelmarknad:
Ukraina - Kroatien
Tips:
DnB Kroatien
Odds:
1.86
Spelstopp:
9 October 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dramatik i grupp I efter kroaternas poängtapp och bottennapp mot Finland senast. Man har dock fortfarande bra chans att nå playoff.

Någon förstaplats i grupp ser det inte ut att bli. Det såg Island till när man bortaslog Turkiet i förra omgången och gick upp i serieledning. Man ligger två poäng före Kroatien och Ukraina, med Kosovo hemma i sista omgången. Island borde inte göra bort sig där.

Kroatien har bättre målskillnad än Ukraina och slutar tvåa i gruppen vid kryss eller vinst i Ukraina. Men kroaterna lär nog vilja vinna eftersom man är en av de sämre tvåorna – en av nio tvåor missar ju playoff.

Så, vad har man gjort för att förändra saker sedan fadäsen mot finnarna? Nja, man har ju till exempel sparkat huvudtränaren Ante Cacic. Supermegastjärnan Luka Modric var inte nådig i kritiken mot tränaren efter Finlandsmatchen och kanske var det en av anledningarna att han fick gå. Och kanske är det en sån sak som gör att laget kan prestera bättre…?

Men man får fanemig anstränga sig lite, för Ukraina har spelat nio raka hemmamatcher i VM-kvalsammanhang utan att förlora (7 vinster och 2 kryss), och bara släppt in två mål på dessa matcher.

Jag testar DnB på Kroatien till 1.86 på Unibet. Vill du rygga? Skaffa konto här.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.