Speltips | UFC 217 | Bonusar, odds och tv-tider
Speltips

UFC 217

MMA, UFC 217
Spelmarknad:
Bisping - St Pierre
Tips:
St Pierre
Odds:
8.00
Spelstopp:
5 November 03:00
Spela här!
Perfekt för dig som gillar MMA

En av årets mest efterlängtade UFC-galor är snart här. Med tre titelfajter och Georges St Pierres återkomst finns det ingen anledning till att missa UFC 217 från Madison Square Garden.

Inlägget presenteras i samarbete med ohmbet.com. Ohmbet är Sveriges ledande spelbolag när det kommer till betting på MMA. När du öppnar du konto via tippat.se får du en fin bonus värd 100 % upp till 1000 kr.

UFC 217 i Madison Square Garden ser ut att bli en otrolig gala. Vi bjuds på tre titelmatcher och vi får se Georges St Pierre återvända till oktagonen. I samband med hans återkomst har Ohmbet plockat fram ett fantastiskt erbjudande som du kan läsa mer om nedan.

Titelmatcher under UFC 217

Georges St Pierre mot Michael Bisping

Georges St Pierre är allmänt ansedd som en av de bästa någonsin. Han försvarade sitt welterviktsbälte nio gånger innan han la handskarna på hyllan. Nu gör han comeback och får slåss om mellanviktstiteln mot Michael Bisping.

Ohmbet har ett specialodds där du kan spela St Pierre till åtta gånger pengarna. Kolla in erbjudandet på www.ohmbet.com

Cody Garbrandt mot T.J Dillashaw

Cody Garbrandt tog kampsortsvärlden med storm när han fullständigt utklassade Dominick Cruz i sin senaste match. Cody såg fantastisk ut, men han har varit skadad sedan dess och vi tror T.J Dillashaw har en bra vinstchans. Hans brottning borde vara tillräckligt bra för att kontrollera matchen och ett avslut via RNC ligger nära till hands.

Ohmbet betalar 2.55 på T.J Dillashaw och det känns onekligen som ett bra odds.

Joanna Jedrzejzyk mot Rose Namajunas

Många pratar om att Demetrious Johnson är den mest dominanta fightern i UFC, men man får inte glömma av “Joanna Champion”. Hon dominerar sin egen viktklass och jag har svårt att se hur hon ska ska torska mot Rose Namajunas. Namajunas är ett spännande namn och det är fullt möjligt att det är hon som tar över efter Joanna. Vi tror dock inte att hon är där än och spelar Joanna till 1.18 gånger pengarna.

1.18 kan låta som en trist odds, men vi kan ta en titt på värdet i det. För att det ska vara ett bra spel behöver Joanna ungefär 85 % vinstchans. Vi lägger den faktiska sannolikheten någonstans mellan 90 – 95% vilket gör 1.18 till ett jättebra spel. Vi kan såklart ha fel i vr bedömning, men det är en helt annan sak.

Du följer galan enklast på Viaplay och sändningen startar 03.00 söndagen den 5e november. 

Spela här!
Perfekt för dig som gillar MMA
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.