Dagens speltips | Tottenham mot Chelsea | Premier League
Speltips

Tottenham mot Chelsea

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Tottenham - Chelsea
Tips:
2
Odds:
2.75
Spelstopp:
4 January 21:00
Spela här!

Toppmatch och londonderby när Chelsea tar sig an Tottenham på bortaplan. Det här är en svårlöst match men jag tror att Chelsea är det bättre laget och jag gillar de 2.75 vi får på vinnarspelet av betfinal.com.

Sätt in 500 kronor och spela med 1500 kronor hos Betfinal här!

Chelsea toppar ligan och ser oerhört starka ut. Antonio Conte har verkligen hittat helt rätt i uppställning och med tanke på att de inte har något europaspel att oroa sig över har de onekligen toppchans på ligatiteln.

Tottenham gör det också bra. En femteplats och 14 insläppta på 19 matcher är klart godkänt för Spurs. Tottenham kan hota de flesta lagen i ligan, men jag är inte helt säker på att de har det som krävs för att hota Chelsea och jag tycker oddsen ligger snett här.

De 2.75 v får på Chelsea betyder att de behöver dryga 37 % vinstchans och även om det är på gränsen tycker jag att det är ett profitabelt spel. Vi får se om det betalar sig, men jag tror Chelsea dominerar och vinner med 2 – 0.

EXTRA! EXTRA! EXTRA!

Ni har väl inte missat att ni får 100 kronor gratis hos Betfinal om Victor Nilsson-Lindelöf skriver på för Manchester United under januarifönstret!

  1. Öppna ditt konto hos Betfinal här! < Viktig att ni använder den länken.
  2. Vänta på att VNL flyttar till Manchester
  3. Hämta ut ditt gratisspel

Obs: Det är viktigt att du använder länken ovan för att kunna få ditt gratisspel om Nilsson-Lindelöf skriver på. Anledning är att vi på tippat.se styrt upp den här tävlingen speciellt för våra läsare och måste kunna urskilja er från mindre begåvade.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.