Dagens speltips | Toronto Raptors mot Dallas Mavericks | NBA
Speltips

Toronto Raptors mot Dallas Mavericks

Hockey
Spelmarknad:
Toronto - Dallas
Tips:
2
Odds:
2.28
Spelstopp:
29 November 01.30
Spela här!
Världens största oddsbörs!

Dagens speltips kommer från NBA där Dallas Mavericks drar till Toronto för att ta sig an ett av ligans hetaste lag. Toronto Raptors toppar den östra konferensen med 13 segrar och 2 förluster. Hemma i Air Canada Center har de vunnit nio och bara förlorat en, men jag tror att de kommer få det svårt i natt. De möter Dallas Mavericks, som också gör en bra säsong. Mavericks har elva vinster och fem förluster. Det ska dock sägas att Mavericks spelar i en mycket tuffare konferens än Toronto.

Det här är två offensivt starka lag och det känns onekligen som att det här kan bli en poängfest utan dess like (poänglinan för matchen är satt till ö/u 210).

Det finns inga tvivel om att Raptors är ett av den östra sidans bästa lag. Men det är stor skillnad på att vara bäst i öst och att vara bäst i ligan. Dallas kommer att ha en legitim chans på att representera väst i finalen. För att skapa sig ett bra utgångsläge inför slutspelet så gäller det att de tar så mycket poäng som möjligt när de är i öst och spelar. Dallas tabbar sig inte här. Det är de alldeles för rutinerade för.

Dallas vinner med 103 – 98 och vi hittar skrällspelet till 2.28 gånger insatsen.

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.