Dagens Speltips | Stoke mot Newcastle | Premier League
Speltips

Stoke mot Newcastle

Fotboll
Spelmarknad:
Stoke - Newcastle
Tips:
1
Odds:
2.10
Spelstopp:
29 September 21.00
Spela här!

Alan Pardew, manager i Newcastle, sitter väldigt löst till eter att bara ha vunnit en av sina 13 senaste ligamatcher. Det här är precis så bedrövligt som det låter och missnöjet på Newcastles gator har nått nya höjder. I kväll möter Newcastle Stoke på bortaplan och det finns lättare matcher för en manager som vill behålla jobbet. Det här är ett toppenläge för Stoke. Newcastle kan inte försvara för fem öre och att deras relativt tunna anfall ska kunna hota Stoke på bortaplan har jag svårt att tro.

Newcastle har dessutom dragits med en hel del sjukdomar och skador den senaste veckan. Tim Krul, Yoan Gouffran och Papiss Cissé missade ligacupmatchen mot Crystal Palace förra veckan. De kan vara tillbaka i spel, men formen är osäker. Stoke har praktiskt taget fullt lag att välja på och jag tror att de vinner det här ganska komfortabelt. Det som talar emot Stoke är att de fortfarande inte har gjort mål på hemmaplan den här säsongen. Men om de inte lyckas peta in en kasse på hemmaplan mot den här upplagan av Newcaste så borde man uteslutas ur all form av tävlingsfotboll. Alternativt bli flyttade till Allsvenskan.

Stoke håller fortet hemma och vinner komfortabelt med 2 – 0. Bet365. com ger oss 2.10 på hemmavinsten och det är ett riktigt bra odds. Öppnar du ett nytt konto hos Bet365 så dubblar de dessutom din första insättning.

Stämningen i Newcastle fångad på bild.
Screen Shot 2014-09-29 at 10.35.43

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.