Dagens speltips | Sporting Lisbon mot CSKA Moskva | Champions League
Speltips

Sporting Lisbon mot CSKA Moskva

Fotboll
Spelmarknad:
S. Lisbon - CSKA Moskva
Tips:
1
Odds:
1.90
Spelstopp:
18 August 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Sista kvalrundan till gruppspelet av Champions League inleds ikväll och jag tycker mig se ett toppodds nere i Portugal. Sporting Lisbon tar emot CSKA Moskva, och hemmalaget bör ha mycket goda chanser till “full pott” här. Jag lämnar in spelet hos comeon.com till fina 1.90 gånger pengarna.

Rygga spelet hos Comeon! Nya kunder får en hängmatta!

Om vi ska vara helt ärliga så är CSKA Moskva inget vidare fotbollslag. Den lilla satsning som gjordes på ryska ligan floppade rejält och huvudstadslag hade vissa svårigheter med att slå ut Prag i förra rundan. CSKA har plockat hem superstjärnan från Football Manager 2012, Sedyou Doumbia, för att få fart på anfallsspelet. Men med tanke på hur hans session i Roma såg ut ska vi nog inte hoppas allt för mycket på Ivorianen.

Sporting Lisbon ser däremot riktigt bra ut. De spelar en offensiv fotboll och har inlett säsongen på ett riktigt bra sätt. Tyvärr har de lite skadebekymmer, men det bör inte vara tillräckligt för att de ska få några problem med ryssarna i kväll. Sporting Lisbon dominerar matchen och vinner med två bollars marginal.

Matchen börjar 20:45 och ni ser den på Viasat Xtra eller Viaplay!

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.