Dagens speltips | Sirius mot Falkenberg | Kval till Allsvenskan
Speltips

Sirius mot Falkenberg

Fotboll
Spelmarknad:
Sirius - Falkenberg
Tips:
2
Odds:
3.70
Spelstopp:
5 November 18.00
Spela här!

Sirius och Falkenberg ska göra upp om vilka som får spela i Allsvenskan nästa år. Personligen tror jag att Falkenberg har goda chanser till att hänga kvar och spelar gladeligen dem till 3.70 i första mötet.

Spela Falkenberg till 3.70 med 100 kr gratis hos Mobilbet här!

Screen Shot 2015-11-05 at 09.37.35

Första mötet mellan Sirius och Falkenberg spelas på Studenternas IP i Uppsala. Sirius är väldigt stora favoriter här och jag får inte riktigt ihop det. Jag kan villigt erkänna att jag inte är någon expert på att bedöma skillnaderna mellan Allsvenskan och Superettan men när vi får 3.70 på det allsvenska laget måste det finnas något slags värde i det spelet.

Sirius kom trea i Superettan och många är imponerade av det lagbygge som “Rit-Ola” Andersson har fått ihop. De spelar en “underhållande” fotboll och styrkan ligger i offensiven. Det här kan bli ett problem för Falkenberg som släppte in flest mål i Allsvenskan. Men vi får inte glömma att det inte är Norrköping, MFF eller AIK de möter. De möter ett Sirius vars lagkapten är dum nog att vara gift med Ebba Busch Thor (ja, tokan i Kristdemokraterna). Det säger allt jag behöver veta för att spela Falkenberg till 3.70 gånger pengarna.

Falkenberg spelar kontrollerat och kontrar in 0 – 1 med kvarten kvar.

Lagkapten Busch Thor har uppenbarligen gjort ett misstag utanför planen. Nu återstår det att se om han gör några på planen så att vi kan hämta hem vårt kanonodds.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.