Dagens speltips |Roma mot Bayern Munchen | Champions League
Speltips

AS Roma mot Bayern Munchen

Fotboll
Spelmarknad:
As Roma - Bayern München
Tips:
X
Odds:
3.65
Spelstopp:
21 October 20.45
Spela här!

Efter ett par gråa veckor med landslagsuppehåll och annat trams så är Champions League äntligen tillbaka. Dagens speltips hittar vi i Rom där jag tror att AS Roma har en bra chans till poäng mot Bayern München. Just nu får vi 3.65 på oavgjort hos Redbet.com. Spelar du hos Redbet har du dessutom chansen att vinna en iPhone 6 plus. Läs mer om hur du vinner en iPhone 6 eller öppna ditt konto hos Redbet.com.

FC Bayern München ser visserligen oerhört bra ut i ligaspelet. De har spelat åtta matcher, vunnit sex och bara släppt in två mål samtidigt som de gjort 21 kassar framåt. Föga förvånande är de obesegrade. De har även full poäng i Champions League och är på god väg till utslagningsfasen. Det är väl inget snack om att Bayern München är en av huvudfavoriterna till bucklan och de 4.75 vi får på att de vinner allt är ganska lockande.

Men nu möter de Roma på bortaplan. jag tycker att Roma ser riktigt bra ut i år. De var bra borta mot Manchester City senast och ingen hade blivit upprörd om de fått med sig tre pinnar från den matchen. De går bra i ligan och har sex vinster och en förlust på sina sju första matcher. Förlusten kom dessutom mot ett mycket starkt Juventus. BAyern München är det bättre laget här men jag tror inte att vi kan ta speciellt lätt på Roma i kväll. 3.65 på oavgjort känns bra och jag tror att De Rossi, Totti och resten av grabbarna i Rom kan gneta till sig en poäng här relativt ofta ändå.

Matchen börjar 20:45 och ni ser den på Viasat Sport eller Viaplay.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.