Speltips | Rayo Vallecano mot Córdoba La Liga 12/1 2015
Speltips

Rayo Vallecano mot Córdoba

Fotboll
Spelmarknad:
Vallecano - Córdoba
Tips:
BLGM
Odds:
2.00
Spelstopp:
12 January 20.45
Spela här!

Spela på att båda lagen gör mål i matchen mellan Rayo Vallecano och Córdoba till 2.00 gånger pengarna. Oddset finner du hos Betsafe.

Det är Ballon d’Or idag men jag är inte superförtjust i sådana jippon. Jag har ett spel på att Ronaldo vinner. Skandal vore väl annars. Men jag tänker nog inte ens ratta in och kolla på tramset. Avdankade spelare som har fått en peng för att göra ett framträdande, produktplacering i mängder och spelare som inte vill vara där egentligen – inte min tesmak. I övrigt finns det inte mycket annat som är intressant just idag. Men i brist på annat har jag kollat in förutsättningarna inför Rayo Vallecano mot Córdoba som spelar i La Liga ikväll.

Vi har två lag som båda skulle må bra av tre pinnar. Rayo Vallecano har haft en knackig period. I december hade man en vinst, en oavgjord och fyra förluster på sex tävlingsmatcher. Man tog dock tre poäng borta mot Getafe i ligan den fjärde januari. Rayo Vallecanos största problem är att de släpper in för mycket enkla bollar. I ligaspelet ligger man i mitten av tabellen men har släppt in tredje mest av samtliga lag. Det är bara Levante och Elche som släppt in fler.

Córdoba är nykomlingar i La Liga och målsättningen för alla nykomlingar brukar alltid vara att stanna kvar. Just nu är man på plats 17 och alltså under nedflyttningsstrecket. Córdoba är knappast en målmaskin, men har en bra chans att hitta rätt mot ett Rayo Vallecano som hellre anfaller än försvarar. Båda lagen gör mål känns logiskt och 2.00 pengarna hos Betsafe är taget.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.