Dagens Speltips | PSG mot Barcelona | Champions League
Speltips

PSG mot Barcelona

Fotboll
Spelmarknad:
PSG - Barcelona
Tips:
Barcelona -1
Odds:
2.75
Spelstopp:
30 September 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens Speltips blir matchen mellan PSG och Barcelona. Jag tror att att Barcelona har en väldigt bra  chans här och spelar dem -1 till 2.75. Oddset kommer från Unibet som dessutom är snälla nog att ge dig en bonus värd 120 % av din första insättning om du öppnar ett nytt konto hos dem. Öppna ditt konto via den här länken för att vara säker på att få din bonus.

PSG kommer till spel utan Zlatan Ibrahimovic i kväll och det är naturligtvis ett stort avbräck för det franska projektet. PSG har inlett säsongen trevande och kryssade bara mot Ajax i första omgången av Champions League. I ligan har de inlett svagt och bara vunnit tre av sina åtta första matcher. De är visserligen obesegrade men 14 poäng och en fjärdeplats efter åtta matcher är för dåligt sett med parisögon. Utöver Ibrahimovic så verkar även Lavezzi saknas och Thiago Silva är tveksam.

Barcelona fick visserligen bara 1 – 0 mot APOEL Nicosia in sin första match av Champions League. Men statistiken talar klarspråk. Tre poäng. 67 % bollinnehav, 700 av 760 passningar hamnade på rätt adress och sjutton chanser. Man har dessutom inlett säsongen på klassiskt barcelonamanér. Man har tagit 16 av 18 möjliga poäng, gjort sjutton mål framåt och inte släppt in någon kasse. Barcelona ser onekligen ut att hämta sig från fjolårets mellansäsong.

Jag tror inte att PSG kommer göra ett större avtryck i Champions League den här säsongen. De har ett väldigt namnkunnigt lag men jag är tveksam till att de orkar hålla fokus med tanke på att de sällan ställs mot bra motstånd. Jag tror att det kan resultera i att spelarna tar lite lätt på träningarna, stannar ute en timme extra på kvällarna och så vidare. Det här tar ut sin rätt efter ett tag och jag tror att det börjar  märkas för PSG den här säsongen. Barcelona rullar ut PSG och vinner enkelt med 2 – 0.

Matchen sparkar igång 20:45 och ni ser den på Viasats kanaler eller så följer ni den via vår utmärkta livescore. Jag såg dessutom en liten nedbrytning av Lionel Messis alla mål. Ganska intressant läsning för alla statistiknördar. Antalet mål när Barcelona redan leder är ganska nämnvärt.

Screen Shot 2014-09-30 at 12.38.40

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.