Speltips | Polen mot Sverige | Handbolls-VM
Speltips

Polen mot Sverige

Handboll
Spelmarknad:
Polen - Sverige
Tips:
1
Odds:
3.30
Spelstopp:
26 January 16.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Handbolls-VM i Doha går in utslagningsfasen och Sverige möter Polen ikväll. Det är avkast 16.30 och jag tror tyvärr att det här blir en tuff match för svenskarna. Sverige står i 1.53 gånger pengarna vilket är alldeles för lågt, så jag tar andra sidan och spelar Polen till 3.30 hos Unibet.

Utöver ett schysst odds på Polen så har Unibet även en grym bonus för nya spelare. Om du inte har något konto så kan du hämta en välkomstbonus värd 1200 spänn. Klicka på den här länken för att hämta bonusen.

Sverige började turneringen bra och avfärda enkelt Island och Tjeckien. Men de två senaste matcherna (Egypten och Frankrike) så har det varit lite tveksamt spel. Mot Egypten var man fullständigt bedrövliga och klarade en poäng med minsta möjliga marginal och mot Frankrike visade man inte upp någon form av vinnarskalle. Nu möter de Polen, som krossade Sverige i EM förra året. De är ett tungt och stort lag med bra skytte, som kommer att sätta tung press på försvaret. SVerige är ganska öppna med att det är ett bra försvarsspel som krävs mot Polen här och jag tror tyvärr att Polen storlek blir avgörande här.

Tyvärr så tror jag att Polen kommer att sätta ett såpass tungt tryck på Sverige att Staffan Olssons grabbar inte orkar ställa om på det sätt som kommer att krävas mot polens tunga försvar. Jag hoppas naturligtvis att jag har felhär men 3.30 bör vara spelvärt.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.