Dagens speltips | Newcastle mot Arsenal | Premier League
Speltips

Newcastle mot Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
Newcastle - Arsenal
Tips:
Ö 2.5
Odds:
1.84
Spelstopp:
29 August 13.45
Spela här!

Arsenal åker norrut för att ta sig an Newcaslte i vad som bör bli en tempohög och mycket underhållande match. Jag tror på att det blir mycket mål trots att både lagen kommer från mållösa matcher i ligan.

Rygga över 2.5 mål i matchen till 1.83 hos Mobilbet här!

Arsenal kommer från en mållös match mot Liverpool tidigare i veckan. Trots att målen inte trillade in så var det en väldigt underhållande match och jag har en känsla av att Arsenal kommer att ta med sig det höga tempot till Saint James’s Park och springa åttor kring “skatorna”. Newcastle stod emot bra mot Manchester United förra veckan men det ska sägas att United inte presterade på högsta nivå.

Arsenal dominerar matchen och vinner bekvämt 3 – 1. Newcastle har helt enkelt inte det som krävs för att stå emot topplag två veckor i rad. Speciellt inte med tanke på att de spelade cupmatch i veckan och således kan vara lite slitna i benen.

Jag lägger också en slant på att Oliver Giroud gör en kasse. Det betalar 2.15 och jag tror att han har en väldigt god chans till att peta in ett mål bakom Tim Krul. Rygga även det spelet hos mobilbet.com

giroud

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.