Speltips | Moldavien mot Sverige | EM-kval
Speltips

Moldavien mot Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Moldavien - Sverige
Tips:
BLGM
Odds:
2.35
Spelstopp:
27 March 20.45
Spela här!

Sverige drar till Moldavien för sin femte match i EM-kvalet. Sverige är naturligtvis favoriter, men i mina ögon finns det inte någon möjlighet att Sverige är spelvärt till 1.40. Har ni sett truppen som Hamrén har tagit ut? Det ser ju ut som att han har jobbat med databasen från Championship Manager 01/02.

Sverige känns sämre än på väldigt länge och även om det finns en del spännande inslag i de yngre landslagen så kommer det dröja inna vårt fotbollslandslag kommer att göra något större väsen av sig. Så istället för att bränna pengar genom att spela på en favoritvinst här så lägger jag mina slantar på att båda lagen göra mål.

Mobilbet betalar 2.35 på det här och om du inte har något konto så får du hundra spänn gratis när du blir kund hos Mobilbet. Hämta din bonus här.

Sverige har inlett kvalspelet med tre oavgjorda matcher och en vinst. Vinsten kom mot Lichtenstein och de tre oavgjorda matcherna har spelats mot Ryssland, Österrike och Montenegro. Moldavien har haft en tung start på kvalet. De tog visserligen en poäng borta mot Ryssland men bortsett från det har det varit nollpoängare. I senaste kvalmatchen så förlorade de mot Lichtenstein. Sverige ska med andra ord vinna den här matchen och de borde göra det övertygande. Men om vi tittar på Sveriges lag så finns det en spelare som håller internationell toppklass. Och hur motiverad är Zlatan över att åka till Chisinau i mars? Sveriges försvar ser bedrövligt upp och jag tror att det är en ganska stor chans att Moldavien lyckas göra mål på en hörna eller frispark här idag.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.