Speltips | Manchester United mot Manchester City 12/4 PL
Speltips

Manchester United mot Manchester City

Fotboll
Spelmarknad:
Man U - Man C
Tips:
1
Odds:
2.60
Spelstopp:
12 April 17.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på Manchester United i derbyt på Old Trafford mot Manchester City. Unibet ger 2.60 gånger pengarna på att United vinner!

Du får 2.60 på United-vinst och 2.80 på City-vinst i söndagens Manchester-derby. Om det vore 20 februari eller nånstans där så skulle jag satt alla mina pensionspengar Manchester City. Men nu är det inte 20 februari utan andra veckan i april och mycket har hänt på den här tiden. City har trampat i träskmark och United har hittat sitt bästa spel under Louis van Gaals styre. Lås oss kolla formen hos respektive lag.

Manchester United
För mig känns det som att momentum-skiftet för United verkligen kom i matchen mot Tottenham. Spurs gjorde definitivt en av sina sämre matcher. Men samtidigt spelade United bra och alla lagdelar fungerade. Förlusten dessförinnan mot Arsenal var också rätt bra i mina ögon. Trots torsk visade man en del kvalité och inte minst karaktär i United. Och så har man ju tre raka i bagaget nu. Trenden är bra för Red Devils.

manchester_united_form

Manchester City
City har det bedrövligt svårt. Att åka ut med huvudet före ur Champions League mot ett Barcelona i storform ska man inte skämmas över. Men torsk mot Crystal Palace och Burnley bland annat är inte superbra för självförtroendet eller kampen om andraplatsen i PL.

manchester_city_form

Jag tror inte att det här blir en promenadseger för United. Trots kass form för City är derby-matcher alltid något speciellt där spelarna kan hitta energi från alla möjliga ställen. Men 2.60 på hemmavinst är för bra att inte spela på.

Robin van Persie ska vara tillbaka men är väl tveksam till start. Troligt är att Louis van Gaal fortsätter att spela med samma gäng som gett honom en rad trepoängare. Fellaini och Mata ska helt klart spela och Rooney lär vara där framme. Carrick skänker lugn på mitten och Ander Herrera har kommit till sin rätt. Jag utgår ifrån att Louis van Gaal fortsätter att låta di Maria inleda på bänken och fortsätter på den inslagna vägen. Det är mycket som stämmer för United nu och det är inte läge att stöka om. Vad Pellegrini ska hitta på det vet jag inte. Det ser förskräckligt oinspirerat ut i laget. Jag tror på 2-1 och spelar på Manchester United till 2.60 gånger pengarna hos Unibet.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.