Luleå - Djurgården -
Speltips

Luleå – Djurgården

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Luleå - Djurgården
Tips:
Båda lagen att göra minst 2 mål
Odds:
2,15
Spelstopp:
23 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Hockey och torsdag går hand i hand. Ikväll bjuds vi på fem matcher från SHL och den jag har valt att fokusera på är den som spelas i Luleå där Djurgården kommer på besök. Det är två lag som kämpar om att ta sig till slutspelet och att det här blir jämnt är det många som tror. Hemmalaget är favoriter på förhand och ska så också vara, men frågan är om inte stockholmarna kan överraska?

Lagen har mötts tre gånger tidigare den här säsongen och samtliga tre har slutat med att straffar ska avgöra vart bonuspoängen hamnar. Senast lagen möttes blev det 2-1 till hemmalaget, gången innan vann Djurgården med 3-2 och gången innan det vann Luleå i Stockholm med 4-3. Samtliga efter straffläggning alltså.

DIF har nio raka förluster inför kvällens bortamatch mot Luleå och det har gått troll i målskyttet igen. På stockholmarnas nio senaste matcher har man stått för max två mål i åtta av matcherna och senast det begav sig var i tisdags då Färjestad besökte Hovet. Då blev det 2-0 till gästerna så målproduktionen är verkligen något som behöver förbättras om DIF ska spela slutspelshockey i år.

Mot Luleå ser det som sagt ljusare ut om man ser till de senaste matcherna. Att chansa med att dra iväg ett spel på ett rakt kryss lockar, men jag väljer att lägga mitt speltips på att båda lagen för minst två mål till 2,15.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.